Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Beweging voor anderstalige vrouwen
Beweging voor anderstalige vrouwen BODEGRAVEN - Bureau Bousa en Stichting De SportVrouw bieden extra beweging aan voor anderstalige vrouwen. Op 2 september start de groep in de Sporthoeve met een laagdrempelige ... meer »
Bruisend Reeuwijk met veel waterpret
Bruisend Reeuwijk met veel waterpret REEUWIJK - Hét spektakel van Reeuwijk staat komende zaterdag op het programma: Bruisend Reeuwijk. De hele dag door zijn er tal van leuke activiteiten en optredens. meer »
Herdenking familie Van Veldhuizen
Herdenking familie Van Veldhuizen BODEGRAVEN - Voor Antoine van Veldhuizen (43), zijn vrouw Simone Marckelbach-van Veldhuizen (41), hun zoontjes Quint (7) en Pijke (3) en (schoon)moeder Christiene Marckelbach-de ... meer »
Kaasmuseum zoekt loomcreaties
Kaasmuseum zoekt loomcreaties BODEGRAVEN - Loomen is momenteel een hype. Het Kaasmuseum Bodegraven wil iedereen de kans bieden om hun Loom creaties aan het publiek te tonen als onderdeel van de tentoonstelling ... meer »
Inschrijven voor Groene Hart Spektakel
Inschrijven voor Groene Hart Spektakel Bodegraven - Rotary club Bodegraven houdt op zaterdag 6 september de derde editie van het Groene Hart Spektakel. Op 1 augustus sluit de inschrijving. meer »

Meer nieuws uit regio Bodegraven

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win