Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Nieuwe woonvorm voor dementerende senioren
Nieuwe woonvorm voor dementerende ... BODEGRAVEN - Een nieuwe woonvorm voor dementerenden waarin zowel de manier van wonen, als ook de manier van zorg verlenen anders is. Cura Wonen gaat per januari 2015 van start met ... meer »
Film Evertshuis: De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween
Film Evertshuis: De 100-jarige man die ... BODEGRAVEN - In het Evertshuis wordt op vrijdag 21 november de avontuurlijke, humoristische dramafilm De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween in de theaterzaal. meer »
Sinterklaasintocht Bodegraven
Sinterklaasintocht Bodegraven BODEGRAVEN - Sinterklaas komt zaterdag 15 november samen met zijn hippe pieten om 14.00 uur vanuit Zwammerdam de Sluis binnen. Ter hoogte van de Korte Nieuwstraat zet hij voet aan ... meer »
Column - Anders bekeken - Kritisch
Column - Anders bekeken - Kritisch In een heuse persconferentie verstrekte het gemeentebestuur afgelopen week een toelichting op de begroting 2015. Een bijzondere bijeenkomst: de schaal van ons dorp maakt dat pers ... meer »
Nieuw recreatiepark ParqGreen
Nieuw recreatiepark ParqGreen Bodegraven-Reeuwijk - Het nieuwe recreatiepark aan de Reeuwijkse Hout gaat ParqGreen Reeuwijkse Plassen heten. Op het vakantiepark, dat in 2019 klaar is, komen 271 waterlodges, ... meer »

Meer nieuws uit regio Bodegraven

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win