Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Nieuwe groep vrijwilligers maatschappelijk werk Sensire
Nieuwe groep vrijwilligers ... Sinds november 2014 is er een nieuwe groep vrijwilligers maatschappelijk werk in de Achterhoek bijgekomen. Op 21 oktober hebben zij met succes de voorbereidende cursus voor ... meer »
Programmabegroting 2015 sluitend, maar zorgen over de komende jaren
Programmabegroting 2015 sluitend, maar ... AALTEN - De VVD maakt zich zorgen over de Programmabegroting van de gemeente Aalten over de komende jaren. meer »
Open dag apotheek en fysiotherapie Koeweide Aalten
Open dag apotheek en fysiotherapie ... AALTEN - Zaterdag 15 november was er veel belangstelling voor de open dag van de apotheek en fysiotherapie Koeweide in Aalten. Men kreeg er zaterdag een rondleiding door het ... meer »
RTG-vergadering: preventie- en handhavingsregels alcohol moeilijk na te leven
RTG-vergadering: preventie- en ... AALTEN - In het Ronde Tafel Gesprek (RTG) kwam dinsdagavond 4 november het onderwerp tot instemmen met het Preventie- en handhavingsregels alcohol 2014-2016 ter sprake. Per 1 ... meer »
Provincie vraagt aandacht voor Jeugdzorg
Provincie vraagt aandacht voor Jeugdzorg REGIO - De Gelderse Week van de Jeugdzorg 2014 wordt georganiseerd door ruim 50 jeugd(zorg)instellingen in samenwerking met de provincie Gelderland om inzicht te geven in het werk ... meer »

Meer nieuws uit regio Aalten

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win