Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
‘Van lèzen wo-j wies’
‘Van lèzen wo-j wies’ AALTEN/LICHTENVOORDE - “Het was weer geweldig… Drie dagen voorlezen aan alderjekes coole blagen! Met een team van twintig bibliotheekmedewerkers uit de hele Achterhoek ontvingen we ... meer »
Blauwalg in Het Blauwe Meer
Blauwalg in Het Blauwe Meer DINXPERLO - In recreatieplas Het Blauwe Meer in Dinxperlo is Blauwalg aangetroffen. Daarom is een negatief zwemadvies gegeven door de Provincie Gelderland. meer »
Zomerfeest op de Haart
Zomerfeest op de Haart AALTEN -Oranjevereniging Ons Genoegen viert haar jaarlijkse zomerfeest van 19 tot en met 22 augustus op het terrein rondom de Ringkamp aan de Huiskermatedijk 4 op de Haart. meer »
Thérèse van den Hurk leidt SZMK
Thérèse van den Hurk leidt SZMK GROENLO - Thérèse van den Hurk is benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur van Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK) uit Groenlo. Vanaf vrijdag 17 augustus vormt zij s ... meer »
Kunstveiling levert 1500 euro op
Kunstveiling levert 1500 euro op AALTEN - Niet minder dan 35 kunstwerken werden er verkocht tijdens de kunstveiling, die Aaltense Musea en Stichting Vrienden van Estinea op 23 juli organiseerden. Veel van de ... meer »

Meer nieuws uit regio Aalten

» meer nieuws

Woningen in uw regio