Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Nieuw: Zwangerschapszwemmen in het Meekenesch
Nieuw: Zwangerschapszwemmen in het ... OOST GELRE - Als je zwanger bent, wil je natuurlijk genieten van elk bijzonder moment. De eerste maanden kun je zonder problemen nog van alles doen, maar vanaf 4 / 5 maanden ... meer »
Colleges in de regio stellen regionale uitvoering- en transformatieagenda voor het sociaal domein vast
Colleges in de regio stellen regionale ... REGIO - De colleges van burgemeester en wethouders van de acht Achterhoekse gemeenten hebben de regionale en uitvoerings- en transformatieagenda voor het sociale domein ... meer »
Oost Gelders Jeugdorkest zoekt jonge, enthousiaste muzikanten!
Oost Gelders Jeugdorkest zoekt jonge, ... ULFT - Na het grandioze succes van het vijfde project Streetlife in de SSP-HAL in Ulft, stoomt het Oost Gelders Jeugdorkest zich klaar voor de zesde editie. Samen met de ... meer »
Nieuw college voor Waterschap Rijn en IJssel
Nieuw college voor Waterschap Rijn en ... REGIO - Waterschap Rijn en IJssel heeft een nieuw college van dijkgraaf en heemraden. Ook zijn de aandachtsvelden van de heemraden verdeeld. Nieuwe leden zijn Frank Wissink (CDA) ... meer »
AD’69 wint thuis van Warnsveldse Boys (2-1)
AD’69 wint thuis van Warnsveldse Boys ( ... AALTEN - Zondag 26 april speelde AD’69 thuis tegen Reünie uit Borculo en won deze wedstrijd tegen een wat beter voetballend Reünie met 2-0. AD’69 zat momenteel in een ‘flow’ en dan ... meer »

Meer nieuws uit regio Aalten

» meer nieuws

Woningen in uw regio