Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

Klik en win Acties

Win kaarten Oud en Nieuw in Paard van Troje
Win kaarten Oud en Nieuw in Paard van Tr...
De Posthoorn

Tijdens Oud en Nieuw (31 december) staat Paard van Troje in het teken van de filmwereld van Hollywood. Geïnspireerd door de jaarlijkse Academy Awards, ook wel bekend als de ... meer »
Win kaarten voor IJsbeelden Festival
Win kaarten voor IJsbeelden Festival
De Peperbus

IJSBEELDEN FESTIVAL ZWOLLESpectaculair, adembenemend, onvergetelijkHet IJsbeelden Festival presenteert WORLD IN MOTION. Een spectaculair evenement met in de ... meer »
Zesdaagse van Rotterdam 2015
Zesdaagse van Rotterdam 2015
De Havenloods Noord

Win vrijkaarten voor de Zesdaagse van Rotterdam 2015Eén van de eerste grote sportevenementen van het jaar is traditiegetrouw de Zesdaagse van Rotterdam. meer »
Win kaarten voor de Vakantiebeurs!
Win kaarten voor de Vakantiebeurs!
De Nieuwsbode Zeist

Vakantiebeurs vol verrassingen en doe-activiteitenUTRECHT - Bezoekers van de Vakantiebeurs, van woensdag 14 tot en met zondag 18 januari 2015, doen ideeën op ... meer »
Winter Slagharen
Winter Slagharen
De Peperbus

Zet je wollen muts, trek je wanten aan en kom genieten in Winter Slagharen, de plek waar een winterse tijd voor de hele familie centraal staat!Naast meer dan dertig ... meer »
Win 5x2 kaarten voor Winterpret
Win 5x2 kaarten voor Winterpret
Oude IJsselstreek Vizier

Wij geven vijf setjes van twee vrijkaarten weg (t.w.v. 9 euro) voor Winterpret, het speelparadijs in de SSP-Hal te Ulft tijdens de kerstvakantie.Kans maken? Beantwoord ... meer »
Win 3x2 vrijkaarten voor DRUfilm The Grand Budapest Hotel
Win 3x2 vrijkaarten voor DRUfilm The Gra...
Oude IJsselstreek Vizier

Wij geven drie setjes van 2 vrijkaarten weg voor de film The Grand Budapest Hotel in de DRU Cultuurfabriek op zondag 28 december (20 uur), ter waarde van 12 euro. Kans maken? ... meer »
Win kaarten voor Erwin Nyhoff
Win kaarten voor Erwin Nyhoff
Winterswijkse Weekkrant

Op vrijdag 9 januari staat Erwin Nyhoff samen met zijn band met zijn voorstelling 'In the footprints of...' in de grote zaal van Theater De Storm.Wegens succes opnieuw in ... meer »
Win een set Maxxis winterbanden
Win een set Maxxis winterbanden

Bandenfabrikant Maxxis is alweer enige jaren hoofdsponsor van het Maxxis Super B Dakarteam onder aanvoering van Tim Coronel. Ook in januari 2015 gaan de diverse voertuigen van ... meer »
Win viparrangement voor Exodus: Gods and Kings
Win viparrangement voor Exodus: Gods and...
Huis aan Huis Enschede

Exodus: Gods and Kings is de nieuwe avonturenfilm van de bekroonde regisseur Ridley Scott (Gladiator, Prometheus) over de epische strijd van één man tegen een machtig rijk. Een ... meer »
Gratis naar Fuad Hassen in theater
Gratis naar Fuad Hassen in theater
Deventer Post

DEVENTER - In Theater Bouwkunde staat dinsdag 30 december om 20.30 uur Fuad Hassen op het podium met zijn voorstelling Pareidolia. Met zijn innemende ... meer »
Pippi de musical in Theaterhotel: win kaarten
Pippi de musical in Theaterhotel: win ka...
Thuis in Twente

Pippi de musical in Theaterhotel: win kaartenALMELO - Pippi is terug in het theater. Deze familievoorstelling over het beroemde meisje met de oranje vlechten ... meer »
Win Viproom van Jens Lapidus
Win Viproom van Jens Lapidus

Na zijn Stockholmtrilogie is ... meer »

Klik en Win
Klik en Win
De Weekkrant Webwinkel

Prijsvragen