Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

Klik en win Acties

Gratis naar FADO voorstelling
Gratis naar FADO voorstelling
De Nieuwsbode Heuvelrug

Passionele dans en zang bij FADO op 7 november in de Baak Theater MaitlandOp vrijdagavond 7 november a.s. is FADO te zien in de Baak Theater Maitland in Driebergen. FADO ... meer »
Gratis kaartjes voor Levenskunst Beurs
Gratis kaartjes voor Levenskunst Beurs
De Nieuwsbode Heuvelrug

DOORN - De Levenskunst Beurs is de eerste beurs die al 8 jaar Levensgenieten en Spiritualiteit met elkaar verbindt. Er is plaats voor schoonheid, spiritualiteit, creativiteit, ... meer »
Win het boek 'Moord in Feyenoordshirt'
Win het boek 'Moord in Feyenoordshirt'
Papendrechts Nieuwsblad

De Papendrechtse schrijver Rob Vente publiceerde in 2,5 jaar tijd maar liefst vijf detectives. Deze week verscheen zijn nieuwste, 'Moord in Feyenoordshirt.' Op de cover van het ... meer »
Win kaarten voor concert Martin Mans en twee panfluitisten
Win kaarten voor concert Martin Mans en ...
Nunspeet Huis aan Huis

Win kaarten voor concert orgel en panfluitMartin Mans geeft vrijdag 14 november samen de panfluitisten  Carina Bossenbroek en Liselotte Rokya een ... meer »
Gratis naar de Wereldband
Gratis naar de Wereldband
Deventer Post

DEVENTER - In de Deventer Schouwburg is woensdagavond 5 november in de grote zaal de Wereldband: verbluffende muzikaliteit en een flinke dosis humor. meer »
Win kaarten voor Sandra van Nieuwland
Win kaarten voor Sandra van Nieuwland
Winterswijkse Weekkrant

Op zaterdag 8 november staat Sandra van Nieuwland in de grote zaal van Theater De Storm in Winterswijk met haar theaterconcert 'Banging on the doors of love'. In het najaar van ... meer »
IJssel en Lekstreek
IJssel en Lekstreek
IJssel- en Lekstreek

Win kaarten voor Kinderen geen bezwaar Lezers van de IJssel en Lekstreek kunnen 3 x 2 kaarten winnen voor de voorstelling ... meer »
Win 3x2 vrijkaarten voor DRUfilm 12 years a slave
Win 3x2 vrijkaarten voor DRUfilm 12 year...
Oude IJsselstreek Vizier

Wij geven drie setjes van 2 vrijkaarten weg voor de film 12 years a slave in de DRU Cultuurfabriek op woensdag 12 november (20 uur), ter waarde van 12 euro. Kans maken? ... meer »
Win twee kaarten voor KreaDoe
Win twee kaarten voor KreaDoe

Op KreaDoe draait alles om creatieve inspiratie voor jou. Hier vind je de laatste trends, technieken en mooiste materialen voor jouw creatieve passie. Doe nieuwe ... meer »
Beschuit met muisjes - Toneelgroep Oostpool
Beschuit met muisjes - Toneelgroep Oostp...
De Peperbus

'Beschuit met muisjes' is een komische tragedie over een herkenbaar middenstandsgezin in economisch zware tijden. Toneelgroep brengt het stuk van Herman Heijermans uit 1910 ... meer »
Klik&Win je eigen tijdschrift!
Klik&Win je eigen tijdschrift!
De Nieuwsbode Zeist

Klik&Win je eigen tijdschrift!Met Jilster maak je samen met je vrienden en familieleden een eigen tijdschrift. Als persoonlijk cadeau voor een verjaardag, huwelijk ... meer »
Win viparrangement voor film 'Ouija'
Win viparrangement voor film 'Ouija'
Huis aan Huis Enschede

In de film Ouija wordt een groep vrienden geconfronteerd met hun grootste angsten, wanneer ze een oud geestenbord gaan gebruiken.Wij geven twee viparrangementen voor ... meer »

Klik en Win
Klik en Win
Klik en Win
De Weekkrant Webwinkel

Prijsvragen