Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

Agenda

Open Coffee Schiedam
07 jul 2011
Tijd: 09:00
Plaats: Schiedam
Lokatie: BGS - Van Berckenrodestraat 6 - Schiedam
Open Coffee Schiedam Op donderdag 7 juli is Open Coffee Schiedam te gast bij BGS (Berckenrode Groep Schiedam), de sociale werkplaats van onze gemeente.
“Iedereen kent de busjes met het BGS-logo, maar wat ze nu precies doen is voor velen onbekend. Een mooie gelegenheid dus om kennis te maken met deze flexibele, innovatieve en commercieel succesvolle onderneming.” aldus organisator John Smits.

Open Coffee Schiedam is een laagdrempelig platform om met collega ondernemers, ambtenaren, adviseurs, e.d. uit de regio in contact te komen, contacten te verstevigen en/of ideeën uit te wisselen onder het genot van een bakje koffie (of thee).

De Open Coffee vindt plaats op donderdag 7 juli van 9:00 tot 11:00, na afloop bestaat de mogelijkheid om in groepjes aan een rondleiding door het BGS-pand deel te nemen. BGS is gevestigd aan de Van Berckenrodestraat 6 te Schiedam, de toegang, het parkeren en de koffie (of thee) zijn gratis.

Meer informatie en/of aanmelden, via: www.OpenCoffeeSchiedam.nl, het Twitteraccount @OCSchiedam en/of de LinkedIn-groep: Open Coffee Schiedam

Reacties en toevoegingen

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden

Profiel van John_Smits

John_Smits John_Smits
John Smits
info
member sinds John_Smits Member sinds 07 september 2012
artikelen 17 artikelen reacties 0 reacties
fotos 25 foto's videos 0 video's
website http://www.SmitsAutomotive.com/