Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Giro: van Omnisport naar Loolaan
Giro: van Omnisport naar Loolaan APELDOORN - In Velodrome Omnisport beginnen op vrijdag 6 mei 2016 de deelnemers aan de Giro d’Italia één voor één aan een parcours van 9,8 kilometer door Apeldoorn. meer »
Dansen voor Madagaskar succes
Dansen voor Madagaskar succes APELDOORN - Bijna 80 kinderen trotseerden zondagochtend de kou en mist om in Apenheul geld in te zamelen voor de bedreigde blauwoogmaki. Zij dansten een uur lang en lieten zich ... meer »
Zandtovenaar naar Apeldoorn
Zandtovenaar naar Apeldoorn APELDOORN - De vierde editie van Kerst met de Zandtovenaar heeft plaats op het Marktplein in Apeldoorn. Op donderdagavond 17 december hebben de opnames plaats van het evenement ... meer »
Speuren naar paddenstoelen
Speuren naar paddenstoelen APELDOORN - IVN natuurgidsen zetten op zondag 4 oktober in park Berg & Bos in Apeldoorn en paddenstoelenroute uit. Liefhebbers kunnen deelnemen aan de tocht tussen 11 en 16 ... meer »
Oranje wint ook van Italië
Oranje wint ook van Italië APELDOORN - Het Nederlands team heeft ook zijn derde poulewedstrijd op het EK damesvolleybal gewonnen. Gisteravond werd in Omnisport Apeldoorn het sterker geachte Italië met 3-0 ... meer »

Meer nieuws uit regio Apeldoorn

» meer nieuws

Woningen in uw regio