Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Signeersessie Veluws kookboek
Signeersessie Veluws kookboek APELDOORN - Henk van ’t Veen en David Levie signeren op donderdagavond 27 november bij Nawijn & Polak aan het Marktplein hun boek ‘Koken met het beste van Veluwse bodem’. meer »
Koffiepuntenactie van start
Koffiepuntenactie van start APELDOORN - De landelijke inzamelactie van DE-waardepunten houden de 90 afdelingen van de Lionsclub ook dit jaar. Voor elke 500 punten levert DE een pak koffie voor de ... meer »
Eenmalig potje Bertens/Haarhuis
Eenmalig potje Bertens/Haarhuis APELDOORN - Fed Cup-bondscoach Paul Haarhuis en Kiki Bertens, kopvrouw van de Nederlandse vrouwenploeg, treden donderdag 27 november als gemengd dubbel op bij de openingsdag van ... meer »
156 matches op Beursvloer
156 matches op Beursvloer APELDOORN - De tiende Beursvloer Apeldoorn heeft gisteren in het Apeldoornse stadhuis 156 matches opgeleverd. Een prachtig resultaat, zo vindt organisator Present Apeldoorn. meer »
Bonobo geboren in Apenheul
Bonobo geboren in Apenheul APELDOORN - Een bonobo is geboren in Apenheul. Moeder en kind maken het goed, zo laat een pr-medewerker weten. Het Apeldoornse dierenpark is de enige dierentuin in ons land waar ... meer »

Meer nieuws uit regio Apeldoorn

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel