Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Steen van viaduct gegooid
Steen van viaduct gegooid UDDEL - Twee jongens hebben dinsdagavond vanaf het viaduct bij Uddel een steen op de A1 gegooid. Twee auto’s raakten hierdoor beschadigd. De politie zoekt getuigen. meer »
Man met mes berooft vrouw
Man met mes berooft vrouw APELDOORN - Een 29-jarige vrouw uit Oldenzaal is gisteren op de hoek Arnhemseweg/Malkenschoten in Apeldoorn van haar tas beroofd door een man op een fiets. De politie zoekt ... meer »
Persberichten leren schrijven
Persberichten leren schrijven APELDOORN - Dagblad de Stentor houdt op dinsdag 20 januari 2015 een workshop Persberichten schrijven, van 19.30 tot ongeveer 22 uur (ontvangst vanaf 19 uur) aan de Laan van ... meer »
Toename aantal autokraken
Toename aantal autokraken APELDOORN - Een toename van het aantal auto-inbraken in Apeldoorn signaleert de politie. Met name navigatiesystemen zijn zeer in trek, zo meldt een voorlichter. meer »
‘Geen herbouw ‘t Bunkertje’
‘Geen herbouw ‘t Bunkertje’ APELDOORN - Als het aan de wijkraad Apeldoorn Zuid ligt, komt er geen permanente herbouw van ’t Bunkertje op de huidige locatie. ,,Wij zien deze coffeeshop het liefst zo snel m ... meer »

Meer nieuws uit regio Apeldoorn

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel