Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

Door John en Wieke ontwikkeld

ReageerPrint dit artikel
Ons Eiland G-O
  • 19 nov 2008

De Hooge Heerlijkheid is opgericht door John en Wieke Kern in 1969, zij hebben het restaurant ontwikkeld van een pannenkoeken'tent' naar een sterrenrestaurant waar nog gedineerd is door de toenmalige prinses Beatrix. Het restaurant was befaamd door zijn klassieke keuken, waarbij John Kern mede aan de basis heeft gestaan van Les Patrons Cuisiniers. In 1998 hebben Mark en zijn vrouw Karin Kern de scepter overgenomen en zijn er een aantal moderniseringen doorgevoerd in het restaurant. Mark Kern is opgeleid in de klassieke keuken en is onder andere geschoold door Toine Hermsen en Emanuel Mertens. Mark is fameus om zijn visproducten, waaronder de ambachtelijk en huisgerookte zalm. Dit heeft geleid tot een explosieve vraag in Nederland en België, waardoor hij en zijn vrouw zich nu hier volledig op richten. Kijk voor informatie op www.dehoogeheerlijkheid.nl

 

Overig nieuws uit Ons Eiland G-O

» meer nieuws

Reacties en toevoegingen

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

U bent niet ingelogd. U kunt uw reactie plaatsten door uw gegevens in te vullen in het onderstaande formulier.

* *
Beantwoord controlevraag*

Nooit meer de controlevraag beantwoorden?
Meld je aan of Log in.