Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

Braderie de Hasselt: Jaarlijkse braderie in de Hasseltstraat

ReageerPrint dit artikel
Stadsnieuws
  • 23 apr 2009

Tienduizenden mensen trekken op Koninginnedag massaal naar de jaarlijkse braderie de Hasselt in de Hasseltstraat. De hele straat en een gedeelte van het Textielplein is deze dag afgezet om plaats te maken voor een van de meest drukbezochte braderieën in de regio.
Braderie de Hasselt is niet zomaar een braderie. Het evenement op 30 april telt jaarlijks 30.000 bezoekers en wordt dus groot aangepakt. Vanaf de hoek van de Hasselt- en Kwaadeindstraat tot en met het Textielplein staan er honderden kraampjes die prachtige koopjes uitstallen. Er valt van alles te vinden op alweer de 37e editie. Van kleren tot parfum, van dvd's tot games en voor de zoetekauwen zijn er oliebollen, suikerspinnen en andere etenswaren. Andere winkels in de oude winkelstraat zijn deze dag ook aanwezig om hun interessante producten uit te stallen.
Bezoekers kunnen genieten van een sfeervolle straat, gevuld met muziek en oranje straatversieringen. Voor de kinderen is er kinderanimatie waar ze gratis aan kunnen deelnemen. De verschillende activiteiten voor jong en oud maken deze braderie een bijzondere.
Winkeliers of bedrijven die graag een kraam willen huren kunnen contact opnemen via ovdehasselt@hetnet.nl. Dit kan tot uiterlijk 24 april. Vermeld de bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer, contactpersoon, KvK-nummer, het te verkopen product, hoeveel kramen en eventuele andere vragen.
De braderie is te bezoeken vanaf 10.00 tot 17.00 uur en is georganiseerd door ondernemersvereniging De Hasselt. De entree van de braderie is gratis.

 

Overig nieuws uit Stadsnieuws

» meer nieuws

Reacties en toevoegingen

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden

Klik & Win acties

Doe mee en win! De laatste Klik & Win acties van dé Weekkrant.

Win 3x2 vrijkaarten voor DRUfilm The Theory of Eve...

meer Klik & Win acties »