if(document.getElementById('username')) { document.getElementById('username').focus(); }" //echo 'pagetype_id= '.$this->getField('pagetype_id'); //echo '
'; //echo 'pagetitle= '.$this->getField('title'); ?>

Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

Nieuwjaarsfeest Troubadour

ReageerPrint dit artikel
De Redactie
  • 13 dec 2009
Hardenberg - Muziekcafé De Troubadour aan de Oude Vechtbrug in Hardenberg is helemaal klaar voor de aanstaande feestdagen en deze week is zelfs besloten om een 'Happy Newyearsparty' te houden tijdens de eerste uren van 2010. De Troubadour is nieuwjaarsnacht dus toch open vanaf 01.00 uur.
Op 18 & 19 december begint de feestmaand van De Troubadour met het 'Great Skihutweekend', het perfecte en zeer feestelijke voorproefje op de wintersport. Op woensdagavond 23 december houden we een 'Classic Café' en dan wel een 'Original X-Mas edition' met DJ Chris Brandsema! Op beide Kerstdagen 25 & 26 december vieren we een spectaculair 'Christmas Partyweekend' in ons sfeervol aangeklede muziekcafé. Op woensdag 30 december nemen we afscheid van 2009 met 'The Heinoos live @ Troubie', een akoestisch concert met special guest Erwin Nijhof van The Prodigal Sons meer »
 

Overig nieuws uit Hardenberg.Nu

» meer nieuws

Reacties en toevoegingen

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

U bent niet ingelogd. U kunt uw reactie plaatsten door uw gegevens in te vullen in het onderstaande formulier.

* *
Beantwoord controlevraag*

Nooit meer de controlevraag beantwoorden?
Meld je aan of Log in.