Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

"Wonen als God in Duitsland"

ReageerPrint dit artikel
Nicodis
Kolpinghuis Nijmegen Zondag 1 maart 2009 12.00 - 18.00 uur Gratis entree Beurs "Wonen en Werken in Duitsland"
WONEN ALS GOD IN DUITSLAND


Zondag, 1 maart 2009


HET KOLPINGHUIS, NIJMEGEN

Kredietcrisis!

DOE MEER MET UW GELD

Zondag 1 maart 2009 zal voor de vijfde maal de succesvolle beurs "Wonen en Werken In Duitsland" worden georganiseerd in het Kolpinghuis te Nijmegen.

Deze beurs is nu al een begrip voor personen die zich willen oriënteren of vestigen in Duitsland.

De beurs zal worden gehouden van 12.00 tot 18.00 uur en de toegang is gratis. Tevens zijn deze dag alle winkels in het centrum van Nijmegen vanwege koopzondag geopend waardoor er veel publiek zal zijn.

Nadat we viermaal Arnhem en Nijmegen hadden gekozen, hebben we wederom besloten om de beurs te houden in Nijmegen. Deelnemende makelaars deden goede zaken. Een kwartier nadat de beurs geopend werd, was de eerste bezichtigingafspraak al gemaakt. Het publiek moest zelfs staan bij de seminars.

Niet alleen regionaal maar ook in de landelijke media werd veel aandacht aan de beurs geschonken. Veel lovende woorden door verslaggevers van zowel TV Gelderland als van RTL 4 en N.O.S. Journaal in de nieuwsbulletins en de Dagbladen.

Particulieren
Wonen in Duitsland is voor Nederlanders aantrekkelijk door o.a. veel lagere huizenprijzen, een lagere grondprijs en het benutten van de hypotheekaftrek, maar ook met betrekking tot zaken als lagere prijzen voor levensonderhoud, veel lagere autokosten, geen BPM en de veel hogere kinderbijslag. Waar vind je nog een vrijstaand huis voor 150.000,- euro!
Wat te denken van het sociale klimaat? Er staan zelfs automaten(sigaretten-snoep) op straat met goederen van waarde. Dit is iets wat in Nederland niet meer kan!!

Bedrijven

Het zal niet verbazen dat, gezien de economische ontwikkelingen, het voor Nederlandse bedrijven buitengewoon interessant is zich in Duitsland te vestigen.

"Wonen en Werken als God in Duitsland" De vraag uit de dichtbevolkte gebieden als de Randstad, Nijmegen en Venlo was nog nooit zo groot als nu, bevestigen de burgermeesters in Kreis Kleve.

Terwijl een vierkante meter bouwgrond aan Nederlandse kant – zo bevestigen ook de in het grensgebied opererende vastgoeddochters van de Sparkassen en Volksbanken - ongeveer 100 euro kost, beginnen de prijzen aan Duitse zijde afhankelijk van de locatie nog bij slechts 20 euro per vierkante meter – een enorm verschil, dat tot lokmiddel voor Nederlandse investeerders moeten worden. Ruimte voor investeringen – Kreis Kleve“ luidt dan ook de lokroep aan de Nederlandse buren.

Vierkante meterprijzen van 20,- euro zijn in Nederland ondenkbaar, aan de Duitse zijde niet. Waarom dan niet in het prachtige grensgebied, waar zakelijke belangen en goedkoop en kwalitatief hoogwaardig wonen, hand in hand gaan. U hoeft als bedrijf of nevenvestiging niet in Berlijn, Keulen, Düsseldorf of het Ruhrgebied te zitten om een interessante zakenpartner te zijn. Zelfs vliegveld Dusseldorf-Weeze is bij wijze van spreken op loopafstand en waar zijn hier de files!!

Beurs "Wonen en Werken in Duitsland" zondag 1 maart 2009 het Kolpinghuis te Nijmegen, entree gratis.

www.wonenenwerken.de
Locatie

De beurs wordt gehouden in de oudste stad van Nederland, te weten Nijmegen. Deze stad, liggende in het grensgebied van Duitsland, is gezegend met een schitterende locatie: het Kolpinghuis.Het Kolpinghuis ligt op een prachtige locatie in het hartje van Nijmegen. Dit is het prestigieuze visitekaartje van de beurs "Wonen en Werken in Duitsland". De sfeer van zo'n mooi monumentaal gebouw, geeft een extra dimensie aan de beurs.
Voor overige informatie kunt u kijken op onze website of een mail sturen:

www.wonenenwerken.de

info@wonenenwerken.de

Met vriendelijke groet,

Wonen en Werken in Duitsland

C.D. WijnveldtTel. +31 (0) 26-327 4855

 

Overig nieuws uit De Brug Nijmegen

» meer nieuws

Reacties en toevoegingen

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden

Profiel van Nicodis

Nicodis Nicodis
info
member sinds Nicodis Member sinds
artikelen 1 artikelen reacties 0 reacties
fotos 2 foto's videos 0 video's
website
 

Klik & Win acties

Doe mee en win! De laatste Klik & Win acties van dé Weekkrant.

Win 3x2 vrijkaarten voor DRUfilm The Theory of Eve...

meer Klik & Win acties »