Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

Skûtsjesilen bij Omrop Fryslân

ReageerPrint dit artikel

REGIO - Omrop Fryslân doet dit jaar van 18 juli tot en met 8 augustus uitgebreid verslag van het SKS en IFKS skûtsjesilen. Daarbij staan niet alleen wedstrijdverslagen centraal, de uitzendingen zelf komen ook van het water af. Tijdens de drie weken skûtsjesilen is salonboot De Gaasterland omgebouwd tot en drijvende radio- en televisiestudio.
Geartsje de Vries neemt de presentatie van het skûtsjesilen voor het rekening. Zij schalkelt tussen de verslaggever die letterlijk in de wedstrijd zitten. Net als voorgaande jaren zijn dat Klaas Jansma en Sippy Tigchelaar voor het wedstrijdverslag.
Daarnaast zal Aukje de Hoop met het SKS Skûtsjesilen verslag doen van het ondervindingen op het 'skûtsje van de dag'. Karen Bies doet hetzelfde in de week van het IFKS Skûtsjesilen.
Via www.simmerynfryslan.nl zijn alle uitslagen, wedstrijdverslagen en reportages te volgen. Ook is hier de hele programmering te vinden. Op de radio is het skûtsjesilen elke dag van 13.30 tot 17.00 uur te volgen, op televisie maandag tot en met zaterdag om 18.20 uur.

 

Overig nieuws uit dé Weekkrant Fryslân

» meer nieuws

Reacties en toevoegingen

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden

Klik & Win acties

Doe mee en win! De laatste Klik & Win acties van dé Weekkrant.

Win vrijkaarten voor kindertheater Dirk Scheele Win vrijkaarten voor Fiction Plane

meer Klik & Win acties »