if(document.getElementById('username')) { document.getElementById('username').focus(); }" //echo 'pagetype_id= '.$this->getField('pagetype_id'); //echo '
'; //echo 'pagetitle= '.$this->getField('title'); ?>

Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

Buik beschilderen en gipsbuik maken

ReageerPrint dit artikel
Liemers Vizier
  • 26 mei 2009

Eind mei zal er worden gestart met de cursus Babymassage, in augustus wordt gestart met twee creatieve workshops: Buik beschilderen en Gipsbuik maken, vanaf september start de cursus 'omgaan met je baby'.

In deze cursus is door middel van prachtig beeldmateriaal onder andere goed te zien wat er allemaal gebeurt in het contact met de baby, zijn lichaamstaal, de betekenis van huilen en het belang van troosten.

,,Helaas eindigt niet elke zwangerschap goed. Vaak belanden mensen na een miskraam of na het verliezen van hun kindje in een intens verdrietige periode waarin het soms moeilijk is om de draad weer op te pakken. Het verdriet is niet over nadat een verloskundige uit beeld is", zeggen Hans en Dayenne.

Beiden vinden het van groot belang om gebruik te maken van krachten die ouders elkaar kunnen geven.
Praten met zogenaamde ‘ervaringsdeskundigen’ is een veelgehoorde wens van mensen en hieraan wordt binnen het centrum op een bijzondere manier aandacht geschonken.
Op de website www.geboortecentrumlinde.nl is er alle informatie te vinden over zwangerschap, inschrijven, spreekuren, cursussen enz.
Gewoon binnenlopen voor foldermateriaal kan ook én er is gratis koffie en thee met een koekje.

 

Overig nieuws uit Liemers Vizier

» meer nieuws

Reacties en toevoegingen

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

U bent niet ingelogd. U kunt uw reactie plaatsten door uw gegevens in te vullen in het onderstaande formulier.

* *
Beantwoord controlevraag*

Nooit meer de controlevraag beantwoorden?
Meld je aan of Log in.