Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

Zesde 24 Caraats: Weer nieuw talent in het theater

ReageerPrint dit artikel
Traverse
  • 17 nov 2009
HELMOND In 't Speelhuis in Helmond vindt zondag 22 november 24CARAATS 2009 plaats. De organisatie van dit muziekevenement, waarbij gezocht wordt naar nieuw talent, is in handen van stichting ArtEvent en stichting Carat.
Sjang van Rijt, winnaar in de categorie lichte muziek op 24Caraats 2008. (FOTO: Frank Hardesmeets).
Sjang van Rijt, winnaar in de categorie
lichte muziek op 24Caraats 2008. (FOTO:
Frank Hardesmeets).

De eerste editie van 24CARAATS in 2004 werd in de pers beschreven als een groeidiamant. “Nu, in 2009, zijn we na de voorronde van de zesde editie weer verbaasd hoe ontzettend veel muzikaal talent Helmond en de regio in huis heeft”, aldus de organisatie. De categorieën van dit jaar zijn: klassieke muziek, lichte muziek en gitaarsolos.

Jury

Zoals ieder jaar is er een professionele jury aanwezig. Deze bestaat in 2009 uit: Remko Boesveld, Tony Klaasen, Leon van der Zanden en Eddie Franken. Zij maken voor iedere categorie afzonderlijk een winnaar bekend. De winnaars ontvangen hiervoor een waarderingsprijs ter waarde van 750 euro. Deze prijs is bedoeld ter ondersteuning van hun muzikale carrière en wordt ook als zodanig besteed.

Gratis entree

De zaal van t Speelhuis gaat om 13.00 uur open, de opening van het evenenemt is om 13.30 uur. De entree is gratis. Het programma duurt tot ongeveer 17.00 uur. Meer informatie via www.24caraats.nl. Deze dag is tevens live te volgen op Stadsradio Helmond.

 

Overig nieuws uit Traverse

» meer nieuws

Reacties en toevoegingen

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden

Klik & Win acties

Doe mee en win! De laatste Klik & Win acties van dé Weekkrant.

Win 3x2 vrijkaarten voor DRUfilm The Theory of Eve...

meer Klik & Win acties »