Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

Westeraam Eethuis: 'Wij hebben de beste pizzabakker'

ReageerPrint dit artikel
De Betuwe
  • 27 okt 2009
Door: Van Onze Zakenredactie
Eigenaar Mus Durmus in zijn Westeraam Eethuis, waar je terecht kunt voor heerlijke pizza's, snacks, broodjes en ook ijs.
Eigenaar Mus Durmus in zijn Westeraam
Eethuis, waar je terecht kunt voor
heerlijke pizza's, snacks, broodjes en
ook ijs.

ELST - Inwoners van de Elster wijk Westeraam alsook andere inwoners van Elst kunnen sinds begin oktober terecht bij Westeraam Eethuis voor onder meer heerlijke pizza's, snacks en broodjes.

Eigenaar Muslum (zeg maar Mus) Durmus is de eerste horeca-ondernemer in deze nieuwe Elster wijk en zijn fraai ingerichte Westeraam Eethuis is gevestigd aan de Basilica 15. De van oorsprong ingenieur werktuigbouwkunde is via omwegen in de horeca beland. "Ik was na mijn studie op zoek naar werk, maar dat was in die periode heel moeilijk. Toen heb ik een baan als bedrijfsleider bij een vleeshandel in de Achterhoek aangenomen", vertelt de 39-jarige ondernemer. "Nadat ik daar ben weggegaan, ben ik met een collega uit de horecagroothandel een zaak in Zevenaar, daarna in Andelst en toen in Bemmel begonnen. Na een tijdje kwam bij mij het idee om met een zaak een compleet-pakket op het gebied van cafetaria te leveren. Dat is dus het Westeraam Eethuis geworden. Het is hier de eerste en ook nog de enige horecazaak. Het pand hier is groot om zoiets te starten. Onder compleet-pakket versta ik dan snacks, broodjes, shoarma, kebab, döner en pizza's. Met de komst van de heer Seref in onze zaak hebben wij de beste pizzabakker van Arnhem in huis", laat Durmus met trots weten.
"Sinds de opening, die groots was, gaat het hier echt boven verwachting. Ons doel is nu om de mensen binnen een kwartier tot twintig minuten hun bestelling mee te geven. De mensen kunnen hier ook hun bestelling doen en opeten, want wij beschikken over een zit- en eetgedeelte met veertig zitplaatsen."
Westeraam Eethuis is iedere dag geopend van 11.00 tot 22.00 uur.

 

Overig nieuws uit De Betuwe

» meer nieuws

Reacties en toevoegingen

  • Bedrijf Elst Bedrijf Elst 04 november 2011, 14:52:34

    Eten is redelijk tot goed, echter vergeten ze nogal eens wat bij een (grote) bestelling en zijn ze vervolgens te beroerd om dit op een klantvriendelijke manier op te lossen door bijvoorbeeld hetgeen wat onbreekt na te brengen of korting te geven, zelfs een excuus behoord is teveel gevraagd.

    Tevens vind ik ze over het algemeen nogal aan de dure kant, een (standaard) durum kost er 5,50 euro, terwijl je die in de stad of vergelijkbare tent hebt voor 4 euro en voor dat geld is de kwaliteit ook nog eens een slagje beter.

    Al met al een redelijke eetgelegenheid zeg maar

Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden

Klik & Win acties

Doe mee en win! De laatste Klik & Win acties van dé Weekkrant.

Win 3x2 vrijkaarten voor DRUfilm The Theory of Eve...

meer Klik & Win acties »