Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

Koopplein.nl/Raalte: Gratis handelsplaats in je eigen gemeente

ReageerPrint dit artikel
Weekblad voor Salland
  • 04 mei 2010
RAALTE/OLST-WIJHE Vanuit je luie stoel online shoppen in je eigen gemeente. Dat is het grote gemak van de site Koopplein.nl waarmee Cindy Hobert uit Luttenberg onlangs van start is gegaan.

,,De aankoop is dus dicht bij huis, gemakkelijker op te halen en wel zo vertrouwd” noemt de eigenaar/beheerder van de site als groot voordeel.

,,Koopplein is een digitale handelsplaats waar particulieren uit de eigen gemeente gratis gebruikte (en nieuwe) spulletjes kunnen kopen en verkopen. Dit betekent dat iedereen die in de gemeente Raalte of Olst-Wijhe woont gratis advertenties kan plaatsen en kan winkelen op de site” vertelt Cindy enthousiast over het concept Koopplein.nl. ,,Iedereen die in de gemeente Raalte of in de gemeente Olst-Wijhe woont, kan gratis adverteren op Koopplein.nl/Raalte. Alle advertenties zijn gratis, dus ook huizen, autos, caravans, et cetera. De potentiële koper kan zo gemakkelijk naar de adverteerder toe om te beoordelen of de koopwaar naar wens is. Mocht de koop doorgaan dan kan meteen contant afgerekend worden, dit voorkomt teleurstelling achteraf.”
Koopplein.nl zal ook een platform worden voor lokale bedrijven om producten en diensten aan te bieden aan de inwoners van hun gemeente. Iedereen die een advertentie plaatst vóór 15 mei maakt kans op een Toyota-Aygo.
Meer informatie: Cindy Hobert, tel. 06-21538233. E-mail: raalte@koopplein.nl

 

Overig nieuws uit Weekblad voor Salland

» meer nieuws

Reacties en toevoegingen

  • Wielick C.J.J. Wielick C.J.J. 20 februari 2012, 17:08:52

    --Overnachten en tapas eten aan de Noord-Hollandse kust.

    * 2 overnachtingen voor 2 personen in Hotel Breeburg* incl 2 tapasgerechten

    Geldig t/m 30 maart 2012

    Euro 65

Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden

Klik & Win acties

Doe mee en win! De laatste Klik & Win acties van dé Weekkrant.

Win 3x2 vrijkaarten voor DRUfilm The Theory of Eve...

meer Klik & Win acties »