if(document.getElementById('username')) { document.getElementById('username').focus(); }" //echo 'pagetype_id= '.$this->getField('pagetype_id'); //echo '
'; //echo 'pagetitle= '.$this->getField('title'); ?>

Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

Gastouders op bezoek in Wit-Rusland

ReageerPrint dit artikel
West Twente
  • 06 mei 2010
HOLTEN - Veel gastouders die in september, oktober en november vorig jaar Wit-Russische kinderen hebben opgevangen komen vandaag weer terug van een korte reis naar Wit-Rusland. Zij zijn daar op uitnodiging van de ouders van de kinderen.

Stichting Hulp aan Tsjernobyl kinderen Holten-Rijssen zet zich in om kinderen uit het destijds door de ramp met de kerncentrale in tsjernobyl getroffen gebied in Wit Rusland dankzij liefdevolle verzorging door de Holtense en Rijssense gastouders meer weerstand te geven. Enige kilo's zwaarder en met een gezonde blos op het gezicht gingen deze kinderen weer terug naar hun woonplaatsen, Osawaja en Vidzibor, in Wit-Rusland.
Dat de ouders van deze kinderen het enorm waarderen dat andere mensen en ook nog uit een voor hen vreemd land hun kinderen verzorgen behoeft geen betoog. Op donderdag 29 april reisde voor de derde keer een groep van 64 gastouders en hun kinderen naar Wit-Rusland. Per luxe touringcar van de OAD uit Holten gingen 52 personen naar Osawaja en Vidzibor. Bovendien reisden twee gezinnen in twee campers naar Wit-Rusland, voor hen een hele ervaring.

 

Overig nieuws uit West Twente

» meer nieuws

Reacties en toevoegingen

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

U bent niet ingelogd. U kunt uw reactie plaatsten door uw gegevens in te vullen in het onderstaande formulier.

* *
Beantwoord controlevraag*

Nooit meer de controlevraag beantwoorden?
Meld je aan of Log in.