Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

Woedend op Van der Straaten

ReageerPrint dit artikel
Groot Rijswijk
 • 12 mei 2010

RIJSWIJK - Darling Market-directeur Henk van der Straaten verkeert in zwaar weer. Verschillende standhouders zijn furieus omdat hij gedane beloften niet zou nakomen. "Van der Straaten heeft geheel onverwacht de stekker uit de Darling Market getrokken, terwijl er een week geleden nog een ambitieus upgrade plan aan verschillende standhouders is gepresenteerd. Ondernemers die met veel loze beloften (mega kinderspeelparadijs, grote kerstmarkt, hal met exotische producten, versstraat) zijn binnengehaald en vaak ettelijke duizenden euro's in hun 'winkeltje' hebben geïnvesteerd, zijn nu zwaar gedupeerd. Ze worden in onze ogen op een onbeschofte manier beroofd. En dat terwijl de organisatie toegeeft dat de bezoekersaantallen achterblijven wegens door haar zelf gemaakte fouten!" Zie ook op pagina 2.

 

Overig nieuws uit Groot Rijswijk

» meer nieuws

Reacties en toevoegingen

 • aaron aaron 12 mei 2010, 17:41:34

  hallo allemaal mijn naam is aaron en ben 8 en 9 mei voor het eerst geweest met mijn vriendin op de darling market echt gezellig leuke neuzelbeurs lekkers hapje gegeten, heerlijke stroopwafels gekocht bij die leuke kraam.crea spulletjes voor mijn vriendin enz. het was echt super gezellig ook met de bevrijdings hal, volgens mij heel uniek in nederland ik heb geen markten gezien zoals de darling market. nu hoorde ik dat de markt gaat sluiten dat hoorde ik zondag op de markt zelf.ik zou het zeer jammer vinden nu ik dit heb gevonden. gr aaron
 • Adrie Adrie 12 mei 2010, 13:14:46

  bedankt voor uw steun, dit geeft mij de kracht om positief tegen de toekomst aan te kijken.inderdaad ben ik maanden aan het bouwen geweest aan mijn stand om er een mooie en vooral opvallende stand van te maken met een leuke hollandse uitstraling, ik was volgens vele standhouders een voorbeeld zeiden zij en waren van plan om ook een forse duit uit te geven om hun stand ook te verbouwen zodat er meerdere stands komen met een bijzonere uitstraling.ik zeg dan ook altijd dat ondernemen op een markt moet je samen doen zodat de bezoekers het leuk vinden om nog eens terug te komen.
  de plannen die er lagen waren zeer maar dan ook zeer positief voor alle standhouders maar zeker ook voor de bezoekers, het leek een groot feest te gaan worden in de darlingmarkt. maar voorlopig wil ik mij niet te veel uitlaten over de heer van der straten en de gehele directie, omdat er nog gesprekken gaan komen over hoe het verder gaat.
  het is nu zeer van belang om ons koppie er bij te houden want met schelden alleen kom je er zeker niet.
  zeker is wel dat er spraken is van een grove misleiding en dan spreek ik met namen over naar mijzelf.
  maar ook voor vele andere standhouders.
  bedankt voor uw reactie.
  maar wel blijven komen hoor want het word weer gezellig het aanstaand weekend 15 en 16 mei
 • J. J. 12 mei 2010, 11:33:45

  Dit is een schandalige actie tegen de vaste standhouders van de darlingmarkt.
  Er zijn zelfs standhouders die duizenden euro’s hebben geïnvesteerd om een prachtige stand neer te zetten in overleg met de directie van darlingmarkt.
  Hen is zelfs toegezegd voordat en tijdens men ging bouwen er voor hen een lange toekomst is weg gelegd in de darlingmarkt en dat zij investeerders zoals zij nodig hebben. Een goed voorbeeld is de sinds 3 weken geleden geopende prachtige hollandse stroopwafel stand en dan niet zomaar een kraampje maar een prachtig geheel in Oudhollandse stijl gebouwde stand echt u weet niet wat u ziet iedereen die binnenkomt staat even stil en moeten even een heerlijke vers gebakken superwafel eten. de reacties zijn enorm positief.
  Deze stand is een voorbeeld en mooi aanzicht voor de darlingmarkt .
  De eigenaar dhr van laarhoven heeft al vele maanden vooraf bijna dagelijks gesprekken gevoerd met de directie over de bouw van zijn stand en over de toekomst van de darlingmarkt,want dhr van laarhoven moest voor deze stand diep in het duitje tasten. er is hem altijd beloofd een zeer welkome investeerder ondernemer te zijn op de darlingmarkt volgens de directie. min twee maanden is er gebouwd aan deze stand,er is hem altijd op alle fronten van de bouw steun gegeven door de directie.
  op de dag van de zijn opening 23 mei, is de eigenaar van de darlingmarkt dhr van der straaten nog naar hem toe gekomen om hem de hand te schudden met de felicitaties van de opening. en met de woorden dat het er prachtig uitziet,en een voorbeeld voor onze markt is en er voor u een lange en goede toekomst te verwachten is .dus alle lof, de heer van laarhoven was in zijn nopjes. in de loop van drie weken er na is de heer van straten nog meerdere malen langs geweest en heeft zelfs stroopwafels gekocht en later weer verteld hoe lekker de wafels waren.
  het ging super tot op de dag drie weken later 9 mei, de heer van der straaten een gesprek wilde met dhr van laarhoven met de mededeling dat per begin juli de markt gaat stoppen voor twee maanden en dan nog twee maanden open maar dan moest hij wel verplaatsen wat technisch gezien niet mogelijk is en er ook geen plaats is voor deze afmetingen. en dat het dan na deze twee maanden over is met de markt punt uit einde investering .dhr van laarhoven kan misschien wel terug komen in het nieuwe concept waar volgen geruchten de huren zo,n twee a drie duizend euro gaan worden, dan moet je toch veel wafeltjes verkopen .dhr van laarhoven is ten einde raad maar laat het er niet bij zitten. en zo zijn er meerdere gevallen. ik kan er nog wel uren over spreken maar mijn woede word dan alsmaar groter en groter. ik hoop dan ook dat voor kleine ondernemers zoals als dhr van laarhoven en vele met hem een goede oplossing gevonden gaat komen . groetjes van een trouwe bezoeker van de darlingmarkt.

Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden