Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

‘Jos met veel stijl’

ReageerPrint dit artikel
Boxmeers Weekblad
  • 08 apr 2011
Door: Frans Fleuren
OVERLOON - Sinds begin januari is Jos van Katwijk met zijn nog jonge onderneming Jos Tweedehands met stijl gevestigd in de oude RK noodkerk van Overloon (1947-1957). Dit zeer opmerkelijke en sfeervolle pand ligt aan de Baansestraat
Jos Tweedehands met stijl in voormalige sfeervolle noodkerk Overloon.
Jos Tweedehands met stijl in voormalige
sfeervolle noodkerk Overloon.

In het toeristische hart van de gemeente Boxmeer vertelt een zeer bevlogen Jos van Katwijk (44 ), getrouwd, vader van twee kinderen en familie van de drie voormalige wielervedetten Jan, Piet en Fons van Katwijk: “In maart 2010 ben ik met deze zaak begonnen in een kleine schuur aan de Irenestraat. Jos Tweedehands met stijl komt voort uit het door mij opgerichte bedrijf Compaszie.nl, dat zich bezig houdt met het pimpen van woningen ten behoeve van de verkoop.”
“Iedere vrijdag en zaterdag, steeds van 12.00 tot 16.30 uur, kunnen liefhebbers van gebruikte goederen volop bij mij terecht voor onder meer kasten, kroonluchters, boeken, platen, porselein, tafels en stoelen, landkaarten, lijsten van schilderijen. Ook verzorg ik de ver- en inkoop van gebruikte goederen. De gemiddelde Nederlander heeft namelijk voor tussen de 550 en 1250 euro op zolder liggen aan gebruikte spullen. Dus heeft u uw zolder opgeruimd, omdat u gaat verhuizen of wellicht door overlijden van iemand en u wilt van deze spullen af, bel mij (06-22757548) en misschien kan ik er nog wat geld voor geven. Verder verzorgt ons bedrijf complete ontruimingen of opruimingen van woningen inclusief het afvoeren van het afval.

 

Overig nieuws uit Boxmeers Weekblad

» meer nieuws

Reacties en toevoegingen

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden

Klik & Win acties

Doe mee en win! De laatste Klik & Win acties van dé Weekkrant.

Win 3x2 vrijkaarten voor DRUfilm The Theory of Eve...

meer Klik & Win acties »