Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

Spartelen en spetteren in waterspeeltuinen

ReageerPrint dit artikel
Delftse Post
  • 23 jun 2011
DELFT - In Delft zijn twee kinderboerderijen, beide met een waterspeeltuin. Een ervan is de kinderboerderij Tanthof, de ander ligt in de Delftse Hout.
U vindt er schapen, geiten, varkens, koeien, konijnen, kippen en duiven. Er zijn ook kleine knaagdieren, vogels en vissen. De meeste dieren zijn niet opgesloten in hokken. Bezoekers kunnen zich vrij tussen de geiten en schapen bewegen. Op de kinderboerderij worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals paaseieren zoeken op paaszaterdag, schapen scheren en een jaarlijkse open dag.
In de waterspeeltuinen zijn zandstrandjes en ligweiden aanwezig langs een speelgoot met ondiep water. Er staan diverse speeltoestellen zoals wipkippen, glijbanen en schommels. In de waterspeeltuin in Tanthof is een skelterbaan inclusief skelters. In de waterspeeltuin in de Delftse Hout zijn ook een grote speelboot, een graafmachientje, een kabelbaan en een watervijzel aanwezig.
De waterkwaliteit wordt regelmatig getest door de provincie Zuid-Holland. Besmetting met blauwalgen is een terugkerend risico. Raadpleeg dus altijd de actuele stand van zaken via de zwemwatertelefoon: 070-4417550. De kinderboerderijen zijn dagelijks geopend van 10.00 tot 16.30 uur.

 

Overig nieuws uit Delftse Post

» meer nieuws

Reacties en toevoegingen

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden

Klik & Win acties

Doe mee en win! De laatste Klik & Win acties van dé Weekkrant.

Win 3x2 vrijkaarten voor DRUfilm The Theory of Eve...

meer Klik & Win acties »