Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

Beste dagje uit in Hellendoorn?

ReageerPrint dit artikel
Twents Volksblad
  • 16 apr 2012
HELLENDOORN - Bij De Beste Dagje Uit Verkiezing is Avonturenpark Hellendoorn in Hellendoorn genomineerd voor een Beste Dagje Uit Award. Om deze verkiezing te winnen heeft Avonturenpark Hellendoorn stemmen nodig van haar bezoekers.
Is Avonturenpark Hellendoorn het beste dagje uit?
Is Avonturenpark Hellendoorn het beste
dagje uit?

Bij het stemmen kan men cijfers geven voor de sfeer, de prijs/kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en attracties/bezienswaardigheden/faciliteiten.
Er kan een Beste Dagje Uit Award gewonnen worden voor de beste waardering. Landelijk, maar ook voor de provincie.
Door de beoordeling op basis van cijfers maken alle genomineerden evenveel kans. Ook zijn er Beste Dagje Uit Awards voor de meeste stemmen, landelijk en voor de provincie Overijssel.

Prijzen

Bij het uitbrengen van een stem maakt men direct kans op een jaar lang toegang tot een dagattractie naar keuze voor 4 personen. Ook maakt men kans op een iPad en kaarten voor een dagje uit.

Er kan tot en met 31 mei worden gestemd via www.uitmetkorting.nl/avonturenpark-hellendoorn/korting-avonturenpark-hellendoorn/

Goed Doel

Voor iedere stem keert de organisatie samen met haar partners 0,05 euro uit aan een goed doel naar keuze. Iedereen die stemt kan kiezen uit de volgende drie goede doelen:
- Stichting Opkikker
- Villa Pardoes
- of Spieren voor Spieren.

 

Overig nieuws uit Twents Volksblad

» meer nieuws

Reacties en toevoegingen

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden