Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

Inwoners Udenhout winnen 612.500 euro

ReageerPrint dit artikel
Stadsnieuws
  • 06 jun 2012
UDENHOUT - De PostcodeStraatprijs is deze maandgevallen op postcode 5071 GN in Udenhout. 17 inwoners die in de meitrekking met deze postcode meespeelden, winnen met elkaar 612.500 euro.
Familie Swaans uit Udenhout ontvangt de PostcodeStraatprijs-cheque uit handen van Gaston Starreveld, ambassadeur van de Postcode Loterij (Foto: Roy Beusker Fotografie)
Familie Swaans uit Udenhout ontvangt de
PostcodeStraatprijs-cheque uit handen
van Gaston Starreveld, ambassadeur van
de Postcode Loterij (Foto: Roy Beusker
Fotografie)

Deze maand reikt Gaston Starreveld van de Postcode Loterij niet iedere week, maar iedere werkdag de PostcodeStraatprijs uit. Op dinsdag 5 juni is postcode 5071 GN in Udenhout in de prijzen gevallen.

Gloednieuwe BMW

De winnaars ontvangen in ieder geval 12.500 euro per lot. Degenen die met loten met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen, kunnen zelfs rekenen op 25.000 euro per lot. Eén winnaar wint naast de geldprijs ook nog een gloednieuwe BMW (1-serie).

11 juni op tv

Gaston Starreveld, ambassadeur van de Postcode Loterij, was dinsdag 5 juni in de straat Margriet in Udenhout om de geldprijzen en de BMW uit te reiken. De uitreiking wordt uitgezonden op maandag 11 juni in het tv-programma ‘Postcode Loterij: De Straatprijs’ op SBS 6 om 23.10 uur, direct na ‘Piets Weerbericht’.

Bekendste prijs van de Postcode Loterij

De PostcodeStraatprijs wordt sinds 1991 maandelijks en sinds 1993 wekelijks uitgereikt. Het is 1 van de bekendste prijzen van de Postcode Loterij. Inmiddels hebben al meer dan 1.000 postcodes deze prijs gewonnen. In de maand juni reikt de Postcode Loterij eenmalig iedere werkdag de Straatprijs uit.

 

Overig nieuws uit Stadsnieuws

» meer nieuws

Reacties en toevoegingen

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden

Klik & Win acties

Doe mee en win! De laatste Klik & Win acties van dé Weekkrant.

Win 3x2 vrijkaarten voor DRUfilm The Theory of Eve...

meer Klik & Win acties »