Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

Voordeel rond 20-jarig bestaan Ruitersport Nico en Adry Avezaath

ReageerPrint dit artikel
De Zakengids Tiel
  • 16 mei 2012
Nico en Adry Avezaath geven op 17, 18 en 19 Mei 20 procent korting op de ruitersport en 30 procent korting op de nieuwe collectie landelijke kleding.
Nico en Adry Avezaath geven op 17, 18 en
19 Mei 20 procent korting op de
ruitersport en 30 procent korting op de
nieuwe collectie landelijke kleding.
eigen foto
MAURIK - Het begon 20 jaar geleden met een klein winkeltje in geneesmiddelen. Dat werd al snel uitgebreid met ruitersportartikelen. Nico Avezaath ging zelf mencurcussen geven en fanatiek de wedstrijdsport in.
“In 2002 hebben we de winkel uitgebreid naar 300 m3 om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn. We zijn in 2005 op de dinsdagavond gestart met de verkoop van tweedehands paardenartikelen in de snuffelhal. De mensen kunnen artikelen inleveren en krijgen daar een waardebon voor terug. Onze klanten waarderen dat enorm. Zo kunnen ze weer nieuwe artikelen uitzoeken.”

Meer kleding

Twee jaar geleden startten Nico en Adry Avezaat wederom een nieuw onderdeel: ‘De landelijke zaak’, met kleding in de merken l’Argentina, Yaya, Venducci, Donna due en meer. Ook voor laarzen en tassen van het merk Cowboybag, riemen en accessoires kan men in Maurik terecht.

Jubileumactie

“We bestaan nu 20 jaar en dat willen we graag met onze klanten vieren! Als actie voor de dagen 17, 18 en 19 Mei geldt 20 procent korting op de ruitersport en 30 procent korting op de nieuwe collectie landelijke kleding (meer info op de website). Op al deze dagen zijn wij open, ook met de snuffelhal! Op hemelvaartsdag van 10.00 tot 17.00 uur. We heten iedereen welkom, de koffie staat klaar!”
Nico & Adry Avezaath, Tielsestraat 49, 4021 HB Maurik, 0344-692464. Meer info via

 

Overig nieuws uit De Zakengids Tiel

» meer nieuws

Reacties en toevoegingen

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden

Klik & Win acties

Doe mee en win! De laatste Klik & Win acties van dé Weekkrant.

Win 3x2 vrijkaarten voor DRUfilm The Theory of Eve...

meer Klik & Win acties »