Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

Team knipt voor helden

ReageerPrint dit artikel
Berkelland Nieuws
  • 25 mei 2012
Door: Majorie Nijbroek
EIBERGEN - Erik ter Mors en zijn team van kappers van Erik ter Mors Hairfashion knippen en scheren zaterdagmiddag 2 juni voor het goede doel. Iedereen kan voor een knip- of scheerbeurt een vrije gift geven. De volledige opbrengst van de middag gaat naar Eroi della Strada.

De mannen van Eroi della Strada - Italiaans voor helden van de weg - fietsen later dit jaar de Tour For Life en ze doorkruisen dan in acht dagen tijd Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Luxemberg, België en finishen in Nederland. Ze vertrekken op 26 augustus en finishen op 2 september in eigen land. In die acht dagen leggen ze een afstand van 1250 kilometer af.
De ploegleden Maico Lansink, Dennis Penterman, Paul ter Hedde, Raymond Koudijs, Ronald Penterman, Ruud Stevens, Patrick Lansink, Gerard Ruesink en Marcel Wissink steunen met deze tocht het werk van Artsen Zonder Grenzen. Ze zijn al geruime tijd bezig om op verschillende manieren aandacht te vragen voor en financiële steun te werven voor hun fietstocht. Inmiddels hebben ze al bijna 30.000 euro aan sponsorgelden binnen.
Erik ter Mors doet met zijn team van kappers ook een duit in het zakje en schenkt de volledige opbrengst van alle knip- en scheerbeurten tussen 13.00 en 17.30 uur aan Eroi della Strada. Enkele ploegleden zijn ‘s middags aanwezig om te vertellen over hun tocht en het doel van hun tocht.
Erik ter Mors begon zijn kapperszaak in 1992 aan De Laagte. Dat is inmiddels 20 jaar geleden. Ter gelegenheid van het vierde lustrum knipt en scheert het kappersteam zaterdagmiddag voor het goede doel.

 

Overig nieuws uit Berkelland Nieuws

» meer nieuws

Reacties en toevoegingen

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden

Klik & Win acties

Doe mee en win! De laatste Klik & Win acties van dé Weekkrant.

Win 3x2 vrijkaarten voor DRUfilm The Theory of Eve...

meer Klik & Win acties »