Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

René van Eldik: ‘Ik geloof in 100% Voetbal’

ReageerPrint dit artikel
De Rijnpost
  • 31 mei 2012
Door: Sjoerd De Jong
VEENENDAAL - Midden in het interview zegt René van Eldik nogmaals dat wat hem betreft zijn nieuwe sportzaak ‘100% Voetbal’ in de Patrimoniumlaan naast de firma Henzen, de voetbaltempel van de gemeente Veenendaal wordt. Hij heeft er alle vertrouwen in. Niet verwonderlijk, want zijn nieuwe sporttassortiment doen voetballers, scheidsrechters en supporters watertanden. Alle topmerken zijn ruim vertegenwoordigd en het inkopen daarvan is de jonge eigenaar toevertrouwd die eveneens de textieldrukkerij VETD in Kesteren bezit.
René van Eldik (links) en Frank Henzen in de zaak 100% Voetbal aan de Patrimoniumlaan in Veenendaal.
René van Eldik (links) en Frank Henzen
in de zaak 100% Voetbal aan de
Patrimoniumlaan in Veenendaal.
Foto: Sjoerd de Jong

Zelf kocht hij voor de Betuwse voetbalvereniging Kesteren altijd bij Henzen in Veenendaal sportkleding en schoeisel in. Van lieverlede ontstond tussen Frank Henzen en René van Eldik een goede zakelijke band waarbij het respect voor elkaars ondernemerschap niet ontbrak.
Was ook de basis toen Frank in januari 2012 René voorstelde om zijn voetbalassortiment over te nemen omdat hij zich wilde toeleggen op podologie, ofwel het adviseren van bijbehorende schoeisel en wat er nog meer bij hoort. Een interessant gegeven dat bij Frank altijd al zijn bijzondere belangstelling had.
Dan René: ‘‘Ik had wel oren naar het voorstel maar wilde er eerst over nadenken. En als ik het zou doen, dan was het alleen voetbal. Maar Frank en ik kwamen eruit en de deal werd gesloten. Zelf ben ik nu lid van een inkooporganisatie geworden en neem alle contracten van Frank over die hij met voetbalverenigingen heeft. Positieve reacties zijn het gevolg. Daardoor geruggensteund heb ik ‘100% Voetbal’ in vrij korte tijd kunnen realiseren. En alles onder één dak want mijn buurman is Frank Henzen. Een betere reclame kan ik mijzelf niet wensen! Bij mij is het verkopen en coachen tegelijk, want voetbalschoenen of een shirt kan iedereen verkopen. Het gaat erom hoe je het doet, dat je weet waarover je praat. Dat geeft de klant een goed gevoel, dan weet ik zeker. Uiteraard spelen we in op de Europese Kampioenschappen. De etalage is in EK-sfeer en tijdens de EK-weken krijgt iedere klant tien procent korting. Ook is er een nieuwe website, namelijk www.100ekvoetbalshirt.nl. Ben je lid van een voetbalvereniging, dan loont het zeker de moeite om deze website te bezoeken. Want een mooi Oranjeshirt met je eigen naam is een prachtig bezit! Samengevat: ik heb er zin in en ‘100% Voetbal’ gaat het niet alleen in Veenendaal, maar in de wijde regio helemaal maken!’’ 100% Voetbal is gevesyigd aan de Patrimoniumlaan 23b in Veenendaal.

 

Overig nieuws uit De Rijnpost

» meer nieuws

Reacties en toevoegingen

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden

Klik & Win acties

Doe mee en win! De laatste Klik & Win acties van dé Weekkrant.

Win 3x2 vrijkaarten voor DRUfilm The Theory of Eve...

meer Klik & Win acties »