Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

PvdA Woudenberg biedt 8 september Kunstwerk aan het Kunst- en Cultuurhuis te Woudenberg

ReageerPrint dit artikel
pvdawoudenberg
U weet vast nog wel dat we vorig jaar een kleine "geldprijs" hebben gewonnen als afdeling van het jaar 2010. Het bestuur heeft vorig jaar het besluit genomen dit bedrag aan te vullen en beschikbaar te stellen voor het maken van een Kunstwerk voor Het Cultuurhuis te Woudenberg. We hebben ons afgelopen jaren hard gemaakt voor dit Cultuurhuis en indertijd het initiatief genomen een grote Kunst- en Cultuurmarkt te organiseren in De Camp. Mede hierdoor heeft de gemeente een Kunst- en Cultuurnota vastgesteld met als eindresultaat ons prachtige kunst- en cultuurhuis.
De eerste stappen in het voorjaar van 2012 van Dery Timmers in het Kunstwerk, ondertussen heeft dit een hele metamorfose ondergaan.
De eerste stappen in het voorjaar van
2012 van Dery Timmers in het Kunstwerk,
ondertussen heeft dit een hele
metamorfose ondergaan.
pvdawoudenberg

Onze keus is gevallen op de Woudenbergse Kunstenares Dery Timmer Zij heeft in haar kunstwerk uitgedrukt waar het cultuurhuis voor de inwoners van Woudenberg voor staat. In de onderliggende lagen is de ontstaansgeschiedenis verwerkt. Wie het beeldend werk van Dery kent, weet dat ze in meerdere lagen en in diverse materialen en afgestemde kleuren werkt. We hebben het al bewonderd en zijn er enorm trots op.Op de Cultuur & Monumentendag 2012, zaterdag 8 september om 10.12 uur zal dit Kunstwerk overhandigd worden aan de directeur van Bibliotheken Eemland. Het Kunstwerk zal een plek krijgen bij de ingang van de bibliotheek. We horen graag uw reactie als u het heeft gezien!
 

Overig nieuws uit Leusden Nu

» meer nieuws

Reacties en toevoegingen

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden

Profiel van pvdawoudenberg

pvdawoudenberg pvdawoudenberg
info
member sinds pvdawoudenberg Member sinds 10 september 2012
artikelen 6 artikelen reacties 0 reacties
fotos 6 foto's videos 0 video's
website