Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

Fusion Plaza in Hulshorst

ReageerPrint dit artikel
HULSHORST - Twee uur onbeperkt eten en drinken voor één vaste prijs. Dat wordt de formule van het teppanyaki- en wokrestaurant Fusion Plaza op de hoek van de Harderwijkerweg en Oudeweg in Hulshorst.
Honghe Zhang, Xiaoli Chen en Xiao Zheng Hu bij de ingang van het nieuwe  teppanyaki en wokrestaurant Fusion Plaza in Hulshorst. De inrichting is bijna klaar. Foto: Dick Baas
Honghe Zhang, Xiaoli Chen en Xiao Zheng
Hu bij de ingang van het nieuwe
teppanyaki en wokrestaurant Fusion Plaza
in Hulshorst. De inrichting is bijna
klaar. Foto: Dick Baas

Ooit was hier De Berk, voor de aanleg van de A28 een bekend chauffeurscafé. In 1992 werd het een Chinees restaurant The Golden Horse. Later werden namen als Wokland en Fou You gebruikt. Nu is het restaurant gekocht door Xiaoli Chen en partners, die al het Chinese wokrestaurant Wok de Hoven in Zutphen heeft. Chen is in China geboren, maar al heel jong naar Epe gekomen. Haar ouders hebben een restaurant in Emst. De naam Fusion Plaza geeft aan dat in het nieuwe restaurant heel veel eetstijlen mogelijk zijn. Niet alleen Chinees, maar ook Japans, Indisch, Frans en Hollands. Chen is heel enthousiast over deze formule, waarbij de gasten heel veel kunnen doen zoals zelf wijn inschenken of een biertje tappen. Er is voldoende keus voor iedereen, zowel ouderen als kinderen. Drie heerlijke soepen, veel salades, bekende Chinese gerechten, maar ook Hollandse hapjes en sushi. De koks bereiden vlees of vis op de Japanse teppanyakiplaat of gebruiken de hete lavagrill. Gasten kunnen bij het wokken hun eigen gerecht samenstellen en een saus uitkiezen. De kok maakt het klaar. Het wordt moeilijk kiezen uit de desserts, ijs en fruit. Voor liefhebbers is er een chocoladefontein. Twee uur kan er onbeperkt gegeten en gedronken worden voor een vaste prijs. Daarmee is er duidelijkheid voor de gast. Chen blijft in Zutphen. Xiao Zheng Hu en Bin Bin Zhou nemen Fusion Plaza in Hulshorst voor hun rekening.

 

Overig nieuws uit Nunspeet Huis aan Huis

» meer nieuws

Reacties en toevoegingen

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden

Klik & Win acties

Doe mee en win! De laatste Klik & Win acties van dé Weekkrant.

Win 3x2 vrijkaarten voor DRUfilm The Theory of Eve...

meer Klik & Win acties »