Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

Nikkie Plessen naar Oss tijdens Queen for a Day

ReageerPrint dit artikel
De Sleutel
  • 24 apr 2013
Actrice, presentatrice en mode-ontwerpster Nikkie Plessen presenteerde begin dit jaar haar eigen kledinglijn.
Actrice, presentatrice en
mode-ontwerpster Nikkie Plessen
presenteerde begin dit jaar haar eigen
kledinglijn.

OSS - Nikkie Plessen komt zaterdag 27 april naar Ter Horst van Geel in Oss, waar het halfjaarlijkse fashion-event Queen for a Day plaatsvindt. De trendafdeling van de Osse winkel pakt flink uit met speciale kroonjuweel-kortingen, gave goodies, live muziek én een Meet & Greet met actrice, presentatrice én mode-ontwerpster Nikkie Plessen.
Van 14.00 tot 16.00 uur is Nikkie in de winkel voor een Meet & Greet en persoonlijk style-advies. Begin dit jaar presenteerde zij haar eigen kledinglijn Nikkie. Plessen, die zelf de kleding ontwerpt: “Het merk is krachtig door betaalbare en kwalitatief hoogstaande items waar iedere vrouw zich speciaal in voelt.”
Ook bij Ter Horst van Geel kent het merk een succesvolle start. Peter ter Horst: “De kleding is uitermate geschikt voor de modebewuste, (jong)volwassen vrouw die voor de nét iets meer sexy, stoere of vrouwelijke look kiest.”

Modecheques winnen

Queen for a Day, een initiatief van het team uit de Osse winkel, is met het oog op de naderende troonswisseling deze keer extra feestelijk. Ter Horst: “Er staat een luxe troon in onze winkel waar iedereen als een ware Máxima op mag plaatsnemen voor een staatsieportret. Met deze foto’s zijn modecheques te winnen.”
De trendafdeling is het epicentrum van dit speciale mode-event. Met hun mobiele espressobar laten de Osse Coffee Queens Kim en Karin klanten kennismaken met heerlijke koffiecreaties. Een DJ zorgt voor muziek.

 

Overig nieuws uit De Sleutel

» meer nieuws

Reacties en toevoegingen

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden

Klik & Win acties

Doe mee en win! De laatste Klik & Win acties van dé Weekkrant.

Win 3x2 vrijkaarten voor DRUfilm The Theory of Eve...

meer Klik & Win acties »