Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

Alles voor je huisdier bij Diervoordeel Hengelo

ReageerPrint dit artikel
Hengelo's Weekblad
  • 02 dec 2013
De afgelopen weken is hard gewerkt om de winkel helemaal in te richten. Bij de nieuwe winkel is deze opvallende olifant te zien.
De afgelopen weken is hard gewerkt om de
winkel helemaal in te richten. Bij de
nieuwe winkel is deze opvallende olifant
te zien.

HENGELO - Vanaf morgen is Hengelo een dierenwinkel rijker. In de Lambertuspassage opent dan Diervoordeel zijn deuren. De officiële opening van de dierenspeciaalzaak is op vrijdag 6 december.
De frisse, heldere kleuren blauw en oranje en opvallende bebording van onder andere honden en katten met aansprekende teksten springen meteen in het oog. De nieuwe dierenspeciaalzaak heeft ruime en overzichtelijke afdelingen met alle soorten voeding en benodigdheden voor huisdieren en extra services zoals een hondenwasstraat. De opening wordt vrijdag 6 en zaterdag 7 december gevierd.
Diervoordeel is de dierenspeciaalzaak van Tuincentrum Overvecht. Dit winkelconcept is geheel gericht op een goede verzorging van huisdieren en dat voor zeer gunstige prijzen. In mei jl. werd de eerste Diervoordeel winkel in Roermond geopend en daar bleek een grote behoefte aan een dergelijke speciaalzaak. Klanten zijn zeer positief over het ruime winkelaanbod, de presentatie van artikelen en het advies dat door de vriendelijke en deskundige medewerkers wordt gegeven.
De nieuwe winkel biedt extra services zoals een spaarsysteem voor extra korting, een dierenapotheek en de mogelijkheid om de hond zelf te wassen in een wasstraat. Vanwege de opening is dit tot en met 14 december gratis. Op zaterdag 7 december wordt gratis voedingsadvies gegeven.

Voor meer info: www.dierenvoordeel.nl

 

Overig nieuws uit Hengelo's Weekblad

» meer nieuws

Reacties en toevoegingen

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden

Klik & Win acties

Doe mee en win! De laatste Klik & Win acties van dé Weekkrant.

Win 3x2 vrijkaarten voor DRUfilm The Theory of Eve...

meer Klik & Win acties »