Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

Picknick in de Schaapskooi

ReageerPrint dit artikel
VELUWE - Soroptimistclub SHE verzorgt op zondag 17 maart een voorjaarswandeling onder leiding van de boswachter met als finale een smakelijke picknick in de Schaapskooi. De opbrengst van deze dag gaat naar de Voedselbank Epe.
Soroptimistclub Hattem Epe SHE maakt onderdeel uit van het grootste internationale serviceorganisatie van vakvrouwen. Eigen foto
Soroptimistclub Hattem Epe SHE maakt
onderdeel uit van het grootste
internationale serviceorganisatie van
vakvrouwen. Eigen foto

De wandeling duurt ongeveer 2,5 uur en wordt geleid door een boswachter. Deelnemers worden verwelkomd met een aangeklede koffie. Onderweg wordt gepauzeerd voor iets lekkers. De wandeling eindigt met een heerlijke maaltijd, die zal plaatsvinden in het ambachtelijk gebouwde houten onderkomen voor de schapen: de nieuwe Schaapskooi, eigendom van het Gelders Landschap. Bomen uit de Dellen zelf en van landgoed Schouwenburg in ’t Harde werden voor de bouw gebruikt.

Voedselbank

In 2012-2013 heeft SHE gekozen voor een lokaal project met de voedselbank Epe. De opbrengst van de voorjaarswandeling is bestemd voor kinderen tot 12 jaar wiens ouders een beroep moeten doen op de voedselbank. Deze ouders kunnen zo in de dagelijkse levensbehoefte van hun gezin voorzien. Met het geld hopen we voor deze kinderen een heerlijk dagje uit te kunnen organiseren.

Aanmelden

De wandeling op zondag 17 maart start om 11.00 uur en eindigt om 15.00 uur. De kosten zijn 22,50 euro per persoon. Aanmelden kan via wandeling.she@hotmail.com of bij mevrouw Fernhout, tel. 0578-694470. Deelnemers ontvangen van de organisatie informatie omtrent de wijze van betalen en het vertrekpunt. Het aantal deelnemers is beperkt dus reserveren is gewenst.

 

Overig nieuws uit Huis aan huis Elburg en Oldebroek

» meer nieuws

Reacties en toevoegingen

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden

Klik & Win acties

Doe mee en win! De laatste Klik & Win acties van dé Weekkrant.

Win 3x2 vrijkaarten voor DRUfilm The Theory of Eve...

meer Klik & Win acties »