Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

Stemmen op Sportzaal De Stuw in Eefde

ReageerPrint dit artikel
Berkelbode
  • 25 jun 2013

EEFDE - De Stichting Accommodaties Eefde is sinds 1 januari verantwoordelijk voor de exploitatie van Sportzaal de Stuw in Eefde. Deze zaal is al zo’n veertig jaar oud en moet op een aantal punten nodig gerenoveerd worden.
Het benodigde geld is voor een deel bijeen gebracht en met de renovatie is een begin gemaakt. De douches zijn al opgeknapt en opnieuw betegeld en nu is het de beurt aan de toiletten. Behalve het vernieuwen van alle sanitair wil de Stichting de entree opknappen, verlichting vernieuwen en de veiligheid rondom het gebouw verbeteren. Veel vrijwilligers staan klaar om ook deze klus te klaren maar daar is behalve mankracht ook geld voor nodig. Bij het Coöperatiefonds van de Rabobank is een aanvraag ingediend voor een bijdrage en deze aanvraag is goedgekeurd. Het is nu aan de leden om te stemmen.
Stemmen kan via www.stemophetcooperatiefonds.nl. Op deze site kunt u ook een lidmaatschapsnummer aanvragen. Ga naar het project van de Stichting Accommodaties Eefde onder de button ‘Lochem’. Vergeet niet het bijbehorende filmpje op Youtube te bekijken waarin lokale actrices schitteren en veel sportende gebruikers in beeld komen. Uw stem kost niets maar levert sportzaal De Stuw veel op.

 

Overig nieuws uit Berkelbode

» meer nieuws

Reacties en toevoegingen

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden

Klik & Win acties

Doe mee en win! De laatste Klik & Win acties van dé Weekkrant.

Win 3x2 vrijkaarten voor DRUfilm The Theory of Eve...

meer Klik & Win acties »