Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

Kruiswerk Sensire wordt Kruiswerk Achterhoek

ReageerPrint dit artikel
REGIO - Vanaf nu presenteert Kruiswerk Sensire haar diensten onder de nieuwe naam Kruiswerk Achterhoek. Wij zijn trots op onze Achterhoek en verbinden het Kruiswerk en de regio daarom samen in deze nieuwe naam. Omdat wij dag én nacht klaar staan voor de inwoners van de Achterhoek. Dat doen wij met acute zorg, hulpverlening thuis, diverse gezondheidscursussen en de gratis uitleen van loophulpmiddelen als bijvoorbeeld krukken. Professioneel en deskundig van en voor de Achterhoeker met het ideaal: de zorg voor elkaar.
foto: PR
foto: PR

Het bestaande lidmaatschap blijft even vertrouwd en professioneel als voorheen. Leden maken op dezelfde manier gebruik van de diensten. Alle informatie daarover is nog steeds te vinden op www.kruiswerk.nl. Ook blijven wij onze leden via de maandelijkse huis-aan-huisbijlage bij de regionale krant van informatie voorzien. Onder onze nieuwe naam verschijnen wij de komende tijd weer volop in de regio. Zo zijn we tijdens de Nationale Sportweek op 20 april aanwezig op het Simonsplein in Doetinchem voor uitgebreide gezondheidschecks. Ook zijn we als Kruiswerk Achterhoek weer hoofdsponsor van de Achterhoekse Wandelvierdaagse en staat onze stand in het centrum van Doetinchem van 8 tot en met 13 mei.

Kruiswerk Achterhoek is er nog steeds op de momenten dat leden een helpende hand kunnen gebruiken. Omdat het gemakkelijk is om één adres te hebben voor informatie, advies en ondersteuning. Heeft u vragen over onze diensten of over onze nieuwe naam? Bel dan naar ons algemene nummer 0314-357430 of kijk op www.kruiswerk.nl.

 

Overig nieuws uit De Band/Aalten Vooruit

» meer nieuws

Reacties en toevoegingen

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden

Klik & Win acties

Doe mee en win! De laatste Klik & Win acties van dé Weekkrant.

Win 3x2 vrijkaarten voor DRUfilm The Theory of Eve...

meer Klik & Win acties »