Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

‘Bewust omgaan met geld’

ReageerPrint dit artikel

PAPENDRECHT - Het CDA Papendrecht houdt woensdag 22 mei in gebouw De Palm een themabijeenkomst ‘Bewuster omgaan met geld’.
Uit onderzoek van het Nibud blijkt dat 70% van de Nederlanders ergens een schuld heeft open staan. Rood staan, de huur niet meer kunnen betalen, automatische incasso’s die worden geweigerd: allemaal voorbeelden van geldproblemen waarmee steeds meer mensen te maken hebben.
Aansluitend op de openbare vergadering van het CDA Papendrecht zal er een themabijeenkomst zijn over Bewuster omgaan met geld. Jaco Brouwer zal hierover een presentatie geven, hij is bestuurslid van het CDA Papendrecht en budgetcoach. Mijnbudgetcoach is een organisatie die zich bezig houdt met het opleiden van personen tot budgetcoach en beschermingsbewindvoerder. Er is een franchiseorganisatie van 48 coaches door heel Nederland. Deze coaches leren mensen bewuster om te gaan met hun geld. Voor jongeren is er een speciaal begeleidingstraject. Jaco zal iets vertellen over zijn werkzaamheden en vooral de problemen en zaken die hij in de praktijk tegenkomt.
De vergadering begint om 20.00 uur en de presentatie en discussie over Bewuster omgaan met geld begint om 20.50 uur.

 

Overig nieuws uit Papendrechts Nieuwsblad

» meer nieuws

Reacties en toevoegingen

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden