if(document.getElementById('username')) { document.getElementById('username').focus(); }" //echo 'pagetype_id= '.$this->getField('pagetype_id'); //echo '
'; //echo 'pagetitle= '.$this->getField('title'); ?>

Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

Online petitie Ruwaard

ReageerPrint dit artikel
De Botlek 2
  • 15 mei 2013

REGIO - De online petitie om het Ruwaard van Putten Ziekenhuis als volwaardig ziekenhuis voor Voorne-Putten te behouden is in ruim een week door bijna 3000 mensen ondertekend. Veel zorgverleners en patiënten betuigen hun steun, blijkt uit de lijst van sympathisanten.
Het Ruwaard van Putten Ziekenhuis, dat in opspraak kwam door problemen op de hartafdeling, verkeert in financieel zwaar weer en kan niet op eigen benen verder. De overname door drie regioziekenhuizen is mislukt, zo werd onlangs bekend. Het ziekenhuis wil nu met andere partijen om de tafel. Welke dat zijn wil het Ruwaard niet zeggen. Wel zegt bestuursvoorzitter Gerrit Jan van Zoelen dit nieuwe overnametraject ‘vol vertrouwen’ in te gaan.
Naast de online petitie is ook de gemeenteraad onlangs een actie gestart om het Ruwaard te behouden. De gezamenlijke fracties hebben een open brief aan de zorgverzekeraars opgesteld, in de hoop dat zoveel mogelijk mensen deze ondertekenen en versturen.

 

Overig nieuws uit De Botlek 2

» meer nieuws

Reacties en toevoegingen

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

U bent niet ingelogd. U kunt uw reactie plaatsten door uw gegevens in te vullen in het onderstaande formulier.

* *
Beantwoord controlevraag*

Nooit meer de controlevraag beantwoorden?
Meld je aan of Log in.