Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

Stunt- en Monster-Truck-Show komt naar Eindhoven!

ReageerPrint dit artikel
stuntmovie
Een 90-120 minuten durende live-show met rokende banden en spectaculaire crashes presenteert het Stunt Movie Production-team op zaterdag 8 en zondag 9 juni in Eindhoven (Industrieterrein De Hurk)!
Eigenaar Gino Winter en zijn tienkoppig stuntteam tonen spannende manoeuvres en beloven er een waar spektakel van te maken. Motoren, quads, auto’s en de beroemde Monster-Trucks met hun enorme banden zijn één van de rekwisieten die Gino Winter en zijn stuntteam meebrengen. Daarmee maken ze met hun motoren lange en hoge sprongen, tonen spectaculaire stunts met auto’s zoals de multiple rollover en frontale crashes. Er wordt slalom gereden door Gino Winter en zijn zoon Peter. Ook rijden de auto’s met slechts twee wielen op de grond en worden er achtervolgingen uit films nagespeeld. Aan het einde van de show komen de Monster-Trucks met hun gigantisch grote banden en verpletteren met hun tot 1200 pk de sloopauto’s alsof het speelgoedauto’s zijn. De ‘Stunt Movie Production’ is een familiebedrijf dat sinds 2004 op tournee is door verschillende Europese landen. Het zet de traditie van de “Original German Helldrivers Show” voort, die werd opgericht in 1967 door de grootvader van de huidige eigenaar, Gino Winter. Tegen inlevering van dit artikel aan de kassa ontvangt u twee euro korting op één entreebewijs. Niet geldig in combinatie met andere kortingen en of acties. Eindhoven – Industrieterrein De Hurk zaterdag 8 juni 2013: 19:30 uur zondag 9 juni 2013: 15:00 uur Zie ook www.stuntmovieproduction.com
 

Overig nieuws uit Groot Eindhoven

» meer nieuws

Reacties en toevoegingen

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden

Profiel van stuntmovie

stuntmovie stuntmovie
Stunt Movie Production
info Een 90-120 minuten durende live-show met rokende banden en spectaculaire crashes presenteert het Stunt Movie Production-team in 2013 door heel Nederland!
member sinds stuntmovie Member sinds 23 mei 2013
artikelen 96 artikelen reacties 0 reacties
fotos 206 foto's videos 0 video's
website http://www.stuntmovieproduction.com
 

Klik & Win acties

Doe mee en win! De laatste Klik & Win acties van dé Weekkrant.

Win 3x2 vrijkaarten voor DRUfilm The Theory of Eve...

meer Klik & Win acties »