Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

Rob Timmermans valt met zijn neus in de boter

ReageerPrint dit artikel
Berkelbode
  • 13 nov 2013
Rob Timmermans krijgt zijn prijs overhandigd door schouwburgdirecteur Mirjam Radstake.
Rob Timmermans krijgt zijn prijs
overhandigd door schouwburgdirecteur
Mirjam Radstake.

LOCHEM – - Wie er dit jaar vroeg bij was om kaarten te boeken voor Schouwburg Lochem, maakte kans om het hele aankoopbedrag terug te ontvangen. Lochemer Rob Timmermans werd zaterdagavond voor aanvang van de voorstelling Rock4 Queen door schouwburgdirecteur Mirjam Radstake verblijd met deze prijs. Het was de eerste officiële handeling van Radstake na haar zwangerschapverlof – zij is sinds kort trotse moeder van zoon Appie.
Het toeval wil dat Timmermans sinds kort Vriend is van Schouwburg Lochem, maar daardoor ook eerder in de gelegenheid was om kaarten te reserveren. “Waarom ik ‘Vriend’ geworden ben? Ik ben er trots op dat Lochem zo’n fraaie schouwburg heeft en zo’n goed cultureel programma kan bieden. Veel voorstellingen zijn mogelijk doordat BIS - de Stichting Vrienden van de Lochemse Schouwburg - mee financiert. Ik waardeer het dat in de Stads Lounge meer georganiseerd wordt, dat geeft reuring in het Lochemse. Bovendien heb ik ervaren dat hier goed wordt mee gedacht als je iets wil organiseren. En het Filmhuis is natuurlijk ook super.”
Ondanks de crisis is Radstake tot dusver tevreden over de kaartverkoop: “Die is bij ons redelijk stabiel. Ik ben er trots op dat we de grote productie ‘De kleine blonde dood’ naar het boek van Boudewijn Büch kunnen presenteren op woensdag 8 januari. Verder loopt het Filmhuis ver boven verwachting; we denken zelfs over uitbreiding van het aantal films.”

 

Overig nieuws uit Berkelbode

» meer nieuws

Reacties en toevoegingen

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden

Klik & Win acties

Doe mee en win! De laatste Klik & Win acties van dé Weekkrant.

Win 3x2 vrijkaarten voor DRUfilm The Theory of Eve...

meer Klik & Win acties »