if(document.getElementById('username')) { document.getElementById('username').focus(); }" //echo 'pagetype_id= '.$this->getField('pagetype_id'); //echo '
'; //echo 'pagetitle= '.$this->getField('title'); ?>

Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

Karel V verliest Michelinster

ReageerPrint dit artikel
Stadsblad Utrecht
  • 27 nov 2013
Karel V
Het restaurant was sinds 2005 bekroond met een Michelinster.
Het restaurant was sinds 2005 bekroond
met een Michelinster.

Reden voor het verlies zou de wisseling van chefs zijn. Sinds juni 2013 heeft het restaurant een nieuwe chef de cuisine Vito Reekers, die als voormalig sous-chef zijn voorganger Jeroen Robberegt heeft opgevolgd.

Culinaire koers

“We hebben begrip voor het besluit van Michelin om ons dit jaar geen ster toe te kennen. Wij hebben met de chefswissel in juni gekozen voor jong talent en er was slechts een korte periode om Michelin te kunnen overtuigen. Michelin wil onze ontwikkelingen afwachten. Grand Restaurant Karel V blijft haar culinaire koers volgen. Wij zijn overtuigd van de culinaire potentie van Vito, Jasper en team en blijven onze gasten een culinaire beleving bieden”, vertelt de heer Naber, algemeen directeur Grand Hotel Karel V.

Kloostercomplex

Grand Restaurant Karel V is onderdeel van Grand Hotel Karel V. Grand Restaurant Karel V is gevestigd in de voormalige refter van het oude kloostercomplex, waar Grand Hotel Karel V in 1999 haar deuren opende. Vanaf 2005 ontving het restaurant een Michelinster.

Het hotel beschikt over 121 hotelkamers, 13 multifunctionele vergaderzalen, fitness- en wellness center, eigen parkeerterrein, 20.000 vierkante meter stadstuinen, hotelbar Caves Caroli, Brasserie Goeie Louisa en het Grand Restaurant Karel V.

 

Overig nieuws uit Stadsblad Utrecht

» meer nieuws

Reacties en toevoegingen

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

U bent niet ingelogd. U kunt uw reactie plaatsten door uw gegevens in te vullen in het onderstaande formulier.

* *
Beantwoord controlevraag*

Nooit meer de controlevraag beantwoorden?
Meld je aan of Log in.