Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

Workshop-Boerderij Kampboer start met nieuw cursusseizoen

ReageerPrint dit artikel
Door: De Redactie
SAASVELD – Workshop-Boerderij Kampboer start deze maand met het nieuwe seizoen cursussen en workshops. Met natuurlijk de vertrouwde cursussen en workshops, maar ook nieuwe onderdelen.
In de bijzondere entourage van Workshop-Boerderij Kampboer in Saasveld starten deze maand de serie nieuwe cursussen en workshops. Het hele overzicht is te vinden op www.kampboer.nl.
In de bijzondere entourage van
Workshop-Boerderij Kampboer in Saasveld
starten deze maand de serie nieuwe
cursussen en workshops. Het hele
overzicht is te vinden op
www.kampboer.nl.

Workshop-Boerderij Kampboer in Saasveld is een begrip in de regio vanwege het grote aanbod creatieve cursussen en workshops. De cursussen zijn langlopend en worden gegeven door ervaren docenten. Van de workshops wordt vooral veel gebruik gemaakt door groepen.
Kampboer heeft een bijzondere formule: de stallen en gebouwen van de boerderij zijn allemaal ingericht als cursusruimte. “Geen vee meer, maar ruimtes die creativiteit stimuleren,” lacht Lucy Nijhuis. “Docenten huren de ruimtes en geven er workshops en cursussen. Al jaren een begrip in de regio, want de cursisten komen vanuit heel Twente naar ons toe.”
Het nieuwe seizoen start binnenkort. Populair zijn de cursussen fotografie (voor iedereen met een digitale camera), beeldhouwen, mozaïek, glas-in-lood en keramiek. Beeldhouwen is zelfs zo populair dat er een derde groep start. “En natuurlijk is er de kindercursus tekenen en schilderen. De mooiste creaties komen tevoorschijn.”
Iedereen kan zich inschrijven voor de cursussen, individueel of met een groep. De cursussen bestaan uit vier tot tien lessen.
Populair bij bedrijven, vriendengroepen, vrijgezellenfeesten en andere groepen zijn de workshops. Groepen van zes tot vijftig personen kunnen zich uitleven op de boerderij, variërend van anderhalf uur tot een hele dag. “Goed voor de teambuilding en perfect voor een dagje vermaak. Hoeveel enthousiaste groepen we hier de afgelopen negen jaar al hebben mogen ontvangen, is niet meer te tellen.”
Kampboer kent verschillende ruimtes en kan dus ook meerdere workshops tegelijkertijd aanbieden.
De keuze is bijna oneindig: bloemschikken, creatief met tafelzeil, beeldhouwen, bonbons maken, Tiffany, mozaïek, glas in rand-lood, sieraden maken, keramiek, schilderen (met natuurlijk de bijzondere richtingen dikke dames en koeien), high tea serveren en high tea maken, hip met haken, servies beschilderen, kleuradvies en stylingtips wat betreft kleding, en het nieuwe aanbod van home decoration en mixed media.
Het nieuwe seizoen start half september. “De ervaren docenten met veel enthousiasme hun liefde voor het vak over aan de deelnemers. Een belangrijk punt voor ons team, want wij willen op een gemoedelijke manier iedereen laten kennismaken met de verschillende disciplines. Daarom hanteren we betaalbare prijzen en zijn we zowel overdag als ’s avonds beschikbaar. Zodat iedereen hier terechtkan.”
Het team van Workshop-Boerderij Kampoer is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. “Iedereen komt hier altijd goedgemutst en enthousiast vandaan. Ze zijn immers creatief bezig geweest, hebben in een gemoedelijke sfeer gewerkt en gaan met een eigen creatie naar huis. Wij als team van Workshop-Boerderij Kampboer hopen veel mensen diezelfde prettige creatieve ervaring aan te kunnen bieden in het nieuwe seizoen,” besluit Lucy.

 

Overig nieuws uit dé Weekkrant Dinkelland

» meer nieuws

Reacties en toevoegingen

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden