Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel

Verdrukking en Verwachting

ReageerPrint dit artikel

NUNSPEET - Ds Henk Schouten spreekt, op uitnodiging van de Vrije Evangelische Gemeente Nunspeet, vier woensdagavonden over het thema “Bijbelse Toekomstverwachting”. De avonden worden gehouden op 3, 10, 17 en 31 oktober a.s. in de Dorpsherberg aan de Dr Schutlaan 2 in Nunspeet. Alle avonden beginnen om 20.00 uur, maar vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar.
De gebeurtenissen en ontwikkelingen in de wereld gaan razendsnel. Veel mensen maken zich zorgen en weten niet in welk perspectief ze deze ontwikkelingen moeten plaatsen. In de Zoeklicht-avonden worden de gebeurtenissen in het licht van de Bijbel gezet. Ds Hans Schouten uit Hoogeveen zal de aanwezigen opmerkzaam maken op het feit dat veel gebeurtenissen bepalend zijn voor de eindtijd waarin wij leven. Elke avond zal er specifiek thema behandeld worden. De bijeenkomsten vallen onder de zogenaamde Zoeklicht-avonden van stichting Het Zoeklicht. De VEG en Het Zoeklicht organiseren deze avonden, die het karakter hebben van een Bijbelstudie, gezamenlijk in Nunspeet.
De deuren van de Dorpsherberg gaan om 19.30 uur open, terwijl het programma om 20.00 uur zal starten. Het programma biedt volop gelegenheid om vragen te stellen. Zowel vooraf als in de pauze is er koffie/thee. Uiteraard zijn alle belangstellenden van harte welkom. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden, wel is er een collecte ter bestrijding van de onkosten.

 

Overig nieuws uit Nunspeet Huis aan Huis

» meer nieuws

Reacties en toevoegingen

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel

Op dit bericht kan niet meer gereageerd worden

Klik & Win acties

Doe mee en win! De laatste Klik & Win acties van dé Weekkrant.

Win 3x2 vrijkaarten voor DRUfilm The Theory of Eve...

meer Klik & Win acties »