Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Oehoe: Alleen de glazen burger is een onschuldige burger
Oehoe: Alleen de glazen burger is een onschuldige burger Nou zeg! Heb je even een schnabbel, staat het gelijk in de krant! Daar had ik niet aan gedacht, toen ze me vroegen om het verbouwde Groenhorst te openen. “Even ... meer »
Camera vervangt slagboom op parkeerterrein
Camera vervangt slagboom op ... BARNEVELD - Het college van B en W laat onderzoeken, of kentekenregistratie de slagbomen op betaalde parkeerterreinen zou kunnen vervangen. meer »
‘Detailhandelsbeleid moet omgebogen worden’
‘Detailhandelsbeleid moet omgebogen w ... BARNEVELD - Het detailhandelsbeleid in Barneveld moet worden bijgestuurd: geen ‘weidewinkels’ meer erbij, maar concentratie in en rond de centrumwinkels en meer spr ... meer »
Hennepkwekerij ontdekt, mannen aangehouden
Hennepkwekerij ontdekt, mannen ... BARNEVELD - De politie heeft dinsdag 15 april in een bedrijfspand aan de Gildeweg in Barneveld een hennepkwekerij ontdekt. Een 36- en een 39-jarige Edenaar zijn bij ... meer »
Karel van Dijk erelid bij Rapsodie
Karel van Dijk erelid bij Rapsodie BARNEVELD - De leden van Accordeonorkest Rapsodie, in algemene vergadering bijeen, hebben unaniem ingestemd met de voordracht van het bestuur om te benoemen tot ... meer »
Overleven in de veilige Burgt moet je leren
Overleven in de veilige Burgt moet je ... Sommige problemen zijn niet op te lossen. Ja, dat is velen van jullie tegen het zere been. Moderne mensen horen in een betere wereld te geloven, maar wij uilen ... meer »

Meer nieuws uit regio Barneveld

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel