Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
College blij: ‘Belasting stijgt licht’
College blij: ‘Belasting stijgt l ... BOXMEER - Hoewel er financiële risico’s zijn op gebied van zorg, welzijn en economie gaat gemeente Boxmeer de rekening niet presenteren aan haar burgers. De belastingdruk stijgt me ... meer »
Olympia’18 wint in Well
Olympia’18 wint in Well BOXMEER - Olympia’18 heeft zich prima hersteld van de zeperd tegen Constantia. Zondag werd in Well tegen promovendus EWC in een van Olympia-zijde prima wedstrijd dikverdiend met 1 ... meer »
SSS’18 verdedigt een verdiende zege
SSS’18 verdedigt een verdiende zege OVERLOON - Sterke verdediging draagt mede bij aan de winst voor SSS’18. Voor aanvang van de wedstrijd was het punten totaal van Helmondia gelijk aan dat van SSS’18. meer »
Telefoondienst voor buurt
Telefoondienst voor buurt BOXMEER - Hulp nodig voor een kleine klusje in of rond huis? Lamp vervangen, container buiten zetten, een lekkende kraan maken of instellen nieuwe telefoon? meer »
Tachtig en nog sportief
Tachtig en nog sportief SINT ANTHONIS - Henk van Els badmintont elke week en is vrijwel nooit geblesseerd. Vorige week werd hij tachtig jaar. Het is hem niet aan te zien. meer »

Meer nieuws uit regio Boxmeer

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel