Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
‘Menslievende zorg nog mogelijk’
‘Menslievende zorg nog mogelijk’ BOXMEER - Menslievende, betaalbare zorg is mogelijk: Er is niet alleen kommer en kwel in de ouderenzorg. Dat je menslievende, betaalbare zorg kunt verlenen en tevreden bewoners en ... meer »
Minder burgemeesters: samen sterk!
Minder burgemeesters: samen sterk! BOXMEER - De column Bokkig deze week over de bijeenkomst van de vijf gemeenteraden uit het Land van Cuijk in het Boxmeerse gemeentehuis. meer »
Succesvolle Wij gaan voor groen-markt!
Succesvolle Wij gaan voor groen-markt! BOXMEER - Op zondag 23 november is tijdens de drukbezochte informatiemarkt over duurzaamheid de nieuwe gemeentelijke duurzaamheidscampagne Wij gaan voor groen officieel van start ... meer »
1000ste bevalling in Maasziekenhuis
1000ste bevalling in Maasziekenhuis BEUGEN - In de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 november heeft de 1000ste bevalling van dit jaar plaatsgevonden in Maasziekenhuis Pantein. meer »
‘Anderhalf jaar Bokkig’ in boekhandel
‘Anderhalf jaar Bokkig’ in boe ... BOXMEER - De bundel ‘Anderhalf jaar Bokkig’ ligt in de boekhandel. Zaterdagmiddag signeert auteur Twan Dohmen bij boekhandel Van Dinter in Boxmeer. meer »

Meer nieuws uit regio Boxmeer

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel