Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Overloonse goudsmid: ‘briljant ontwerp’
Overloonse goudsmid: ‘briljant o ... OVERLOON - Hester Vonk Noordegraaf uit Overloon is met zeven anderen genomineerd voor de eindronde van de vijfde Nederlandse Ontwerpwedstrijd voor goudsmeden. meer »
Gildekeizer zesde beeld Vaartroute
Gildekeizer zesde beeld Vaartroute BOXMEER - Met een fraai beeld ‘de Gildekeizer’ wordt de toeristische Vaartwandelroute door centrum Boxmeer definitief gemarkeerd. De vijf al geplaatste vaartbeeldjes zijn zeker een ... meer »
Pruuve van speciale biertjes
Pruuve van speciale biertjes OPLOO - In en rond de watermolen in Oploo is zaterdag 15 november de eerste editie van een nieuw cultureel evenement, de Bierproeverij Pruuve. Hét trefpunt om kennis te maken met ... meer »
Olympia’18 wint van Hapse Boys BOXMEER - Olympia’18 won in eigen huis verdiend met 3-1 van Hapse Boys in een vooral voor de rust aantrekkelijke wedstrijd en klom naar een gedeelde derde plaat... meer »
Donker, regen en wind: tijd voor atlas
Donker, regen en wind: tijd voor atlas BOXMEER - De nieuwe column Bokkig van deze week. Over boeken, zoals een Bosatlas en het gidsje Langs de Bataafse rivier. meer »

Meer nieuws uit regio Boxmeer

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel