Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Donker, regen en wind: tijd voor atlas
Donker, regen en wind: tijd voor atlas BOXMEER - De nieuwe column Bokkig van deze week. Over boeken, zoals een Bosatlas en het gidsje Langs de Bataafse rivier. meer »
Zieke kastanjebomen gekapt
Zieke kastanjebomen gekapt OVERLOON - Maandag 20 oktober is er begonnen met het kappen van zeven zieke kastanjebomen in de Museumlaan in Overloon. De bomen moeten gekapt worden omdat zij lijden aan de ... meer »
Olympia’18 uit de beker
Olympia’18 uit de beker BOXMEER - Zondag speelde Olympia’18 in de tweede ronde bekerronde thuis tegen Achates, waartegen vorige week in Ottersum in competitieverband met 1-1 gelijk werd gespeeld. meer »
Ongewenst homostel terug in Boxmeer
Ongewenst homostel terug in Boxmeer BOXMEER - Paul van der Geest en Willem van Beek keren na zeven hectische jaren als ontwikkelingswerkers terug in Nederland. De Boxmerenaren zijn al 37 jaar samen, maar in het ... meer »
TV Land van Cuijk ‘dichtbij en positief’
TV Land van Cuijk ‘dichtbij en p ... BOXMEER - “Een zender waar mensen in het Land van Cuijk graag naar kijken. Wij willen leuke dingen brengen in bewegende beelden. Dichtbij, stimulerend en positief.” meer »

Meer nieuws uit regio Boxmeer

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel