if(document.getElementById('loginUsername')) { document.getElementById('loginUsername').focus(); }" //echo 'pagetype_id= '.$this->getField('pagetype_id'); //echo '
'; //echo 'pagetitle= '.$this->getField('title'); ?>

Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Lintjesregen in gemeente Wierden
Lintjesregen in gemeente Wierden WIERDEN - Burgemeester H. Robben reikte vrijdagmorgen 24 april onderscheidingen uit aan inwoners van de gemeente Wierden die zich jarenlang belangeloos hebben ... meer »
Span: ‘Vertrouwen we elkaar?’
Span: ‘Vertrouwen we elkaar?’ WIERDEN - Burgemeester en wethouders van Wierden schrijven wekelijks een column voor de website van De Driehoek. Een persoonlijk getint stukje over zaken die hij of ... meer »
Opstart woonservicegebied Wierden-noord
Opstart woonservicegebied Wierden-noord WIERDEN - Alle inwoners van de woonwijken Hooilanden, De Stouwe, De Weuste, Zenderink en een deel van het buitengebied van Wierden zijn uitgenodigd voor een ... meer »
Lezing bij Reterink door Ben Nijhuis
Lezing bij Reterink door Ben Nijhuis WIERDEN - Op donderdag 30 april komt Ben Nijhuis (foto) op uitnodiging van boek en kantoorvakhandel Reterink naar Wierden. meer »
Vijf prijzen voor jazzdans Omhoog!
Vijf prijzen voor jazzdans Omhoog! WIERDEN - De vijf jazzselecties van Omhoog namen zaterdag 18 april in het Friese Drachten deel aan de voorronde voor het Nederlands Kampioenschap Jazzdans. meer »

Meer nieuws uit regio Wierden

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel