Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Brons voor turnster Frederique Snijders
Brons voor turnster Frederique Snijders DEN BOSCH - Bij het IAG, een internationaal turntoernooi in Den Bosch, heeft Frederique Snijders de derde plaats behaald op het onderdeel sprong. De 12-jarige ... meer »
Machinefabriek wordt filmset voor een dag
Machinefabriek wordt filmset voor een ... VLISSINGEN - De Machinefabriek in Vlissingen verandert zaterdag 6 juni voor een dag in een heuse filmset. Iedereen die wil weten hoe een film gemaakt wordt of eens ... meer »
‘Gevolgen inbraak worden onderschat’
‘Gevolgen inbraak worden onderschat’ VLISSINGEN - Van de Nederlanders die in de afgelopen vijf jaar slachtoffer werden van een inbraak of inbraakpoging, vindt tachtig procent dat de gevolgen ervan ... meer »
Programma Koningsdag in Westkapelle
Programma Koningsdag in Westkapelle WESTKAPELLE - Alle hens aan dek. Dat is het thema van Koningsdag dit jaar in Westkapelle. Vanaf 8.30 uur staat het dorp in teken van piraterij.Tijdschema ... meer »
Pep & Rash naar Southpark Festival
Pep & Rash naar Southpark Festival MIDDELBURG - Het dj-duo Pep & Rash is zaterdag 20 juni de hoofdact van het Southpark Festival in Middelburg. Dat heeft de organisatie donderdag bekend ... meer »

Meer nieuws uit regio Walcheren

» meer nieuws

Woningen in uw regio