if(document.getElementById('loginUsername')) { document.getElementById('loginUsername').focus(); }" //echo 'pagetype_id= '.$this->getField('pagetype_id'); //echo '
'; //echo 'pagetitle= '.$this->getField('title'); ?>

Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Tropical Zoo vijfde keer nummer één
Tropical Zoo vijfde keer nummer één KWADENDAMME - Berkenhof’s Tropical Zoo in Kwadendamme is voor het vijfde jaar op rij door de ANWB uitgeroepen tot het Leukste uitje van Zeeland. meer »
Minder Zeeuwse kinderen gepest
Minder Zeeuwse kinderen gepest VLISSINGEN - Acht op de tien Zeeuwse kinderen in groep zes van het basisonderwijs wordt nooit of bijna nooit gepest, maar de kinderen die gepest worden, worden heel ... meer »
Paasfair in Het Getij
Paasfair in Het Getij MIDDELBURG - In Het Getij is komende zaterdag weer inmiddels de traditionale Paasfair. De organisatie is in vertrouwde handen van ByMeis. meer »
Vijf nieuwe popacts bij voorronde Podium-Z
Vijf nieuwe popacts bij voorronde ... DOMBURG – Twee singer-songwriters en drie rockbands vullen de laatste voorronde van Podium-Z in Het Schuttershof in Domburg, zaterdag 28 maart om 19.30 uur. Die a ... meer »
Broers Mesu in het zonnetje gezet
Broers Mesu in het zonnetje gezet MIDDELBURG - Schaatsbroers Erwin en Niels Mesu zijn zaterdag op hun familiebedrijf Kaasboerderij Schellach in het zonnetje gezet door vrienden, familie en ... meer »

Meer nieuws uit regio Walcheren

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel