Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Sint Jacobskerk krijgt buitenverlichting
Sint Jacobskerk krijgt buitenverlichting VLISSINGEN - De Sint Jacobskerk aan de Oude Markt in Vlissingen krijgt extra buitenverlichting. De werkzaamheden zijn afgelopen maandag begonnen. Als het weer ... meer »
Seizoen hangcultuurmosselen begonnen
Seizoen hangcultuurmosselen begonnen YERSEKE - Het seizoen voor de Zeeuwse hangcultuurmosselen is begonnen. Een aantal weken eerder dan vorig jaar zijn de kwekers hun mosselen nu al aan het oogsten. De ... meer »
‘Mosselvisserij goed voor het milieu’
‘Mosselvisserij goed voor het m ... YERSEKE - Aquacultuur en dus ook het kweken en vissen van mosselen is goed voor het milieu. Dat betoogde prof.dr. Aad Smaal in één van de colleges tijdens een b ... meer »
Word oranje. Doe mee aan onze WK-poule!
Word oranje. Doe mee aan onze WK-poule! MIDDELBURG - Zeeland is de minst oranjekleurige provincie. Het WK leeft nog niet zo als in de rest van het land, blijkt uit onderzoek van de Staatsloterij naar de ... meer »
Zeeuwse Gronden gaat voor de Wereldcup
Zeeuwse Gronden gaat voor de Wereldcup Zeeuwse gronden, instelling voor wonen en psychiatrie organiseert een uniek voetbaltoernooi voor zorginstellingen in Zeeland. Emergis, Juvent en Tragel hebben teams ... meer »

Meer nieuws uit regio Walcheren

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel