if(document.getElementById('loginUsername')) { document.getElementById('loginUsername').focus(); }" //echo 'pagetype_id= '.$this->getField('pagetype_id'); //echo '
'; //echo 'pagetitle= '.$this->getField('title'); ?>

Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Machinefabriek wordt filmset voor een dag
Machinefabriek wordt filmset voor een dag VLISSINGEN - De Machinefabriek in Vlissingen verandert zaterdag 6 juni voor een dag in een heuse filmset. Iedereen die wil weten hoe een film gemaakt wordt of ... meer »
‘Gevolgen inbraak worden onderschat’
‘Gevolgen inbraak worden onderschat’ VLISSINGEN - Van de Nederlanders die in de afgelopen vijf jaar slachtoffer werden van een inbraak of inbraakpoging, vindt tachtig procent dat de gevolgen ervan ... meer »
Programma Koningsdag in Westkapelle
Programma Koningsdag in Westkapelle WESTKAPELLE - Alle hens aan dek. Dat is het thema van Koningsdag dit jaar in Westkapelle. Vanaf 8.30 uur staat het dorp in teken van piraterij.Tijdschema ... meer »
Pep & Rash naar Southpark Festival
Pep & Rash naar Southpark Festival MIDDELBURG - Het dj-duo Pep & Rash is zaterdag 20 juni de hoofdact van het Southpark Festival in Middelburg. Dat heeft de organisatie donderdag bekend ... meer »
Discussieavond over ondernemen in zorg
Discussieavond over ondernemen in zorg VLISSINGEN - HZ University of Applied Sciences en Zeelandcare houden donderdag 23 april de discussieavond ‘Ondernemen in de Zorg’ op de Zorgboulevaart in Vli ... meer »

Meer nieuws uit regio Walcheren

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel