Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Noordzeekust afvalvrij maken
Noordzeekust afvalvrij maken VLISSINGEN - Na een warme zomerdag ligt het strand bezaaid met afval, van peuken en drinkflessen tot snoeppapiertjes en plastic boterhamzakjes. Maar het is ... meer »
Kunstfotograaf schrijft met licht
Kunstfotograaf schrijft met licht DOMBURG - Kunstfotograaf Frank van Driel opent 9 augustus zijn expositie in Domburg. Onder de titel ‘Thuiskomst’ brengt hij fotowerk in stillevens met, zoals hij zel ... meer »
Broertjes zoeken een thuis
Broertjes zoeken een thuis VLISSINGEN - Dierenasiel Walcheren heeft een leuk ‘setje’ in de aanbieding. Dit setje, Lekkertje en Knappertje, zijn broertjes die dol op elkaar zijn. Ze zijn alt ... meer »
Een van de oudste inwoners geopereerd
Een van de oudste inwoners geopereerd OOSTKAPELLE - Eén van de oudste inwoners van Zeeland is de afgelopen dagen ‘geopereerd’, de ca 300 jaar oude linde voor kasteel Westhove. Het gevaarte met een hoog ... meer »
Open dag brandweer Vlissingen
Open dag brandweer Vlissingen VLISSINGEN - Komende zaterdag 11 juli zet brandweer Vlissingen de deuren open voor iedereen die nieuwsgierig is naar het werk van de brandweer. Altijd al eens in ... meer »

Meer nieuws uit regio Walcheren

» meer nieuws

Woningen in uw regio