Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Zeeland krimpt: ‘Tholen naar Brabant’
Zeeland krimpt: ‘Tholen naar Brabant’ MIDDELBURG - Drie gemeenten: meer zou Zeeland er niet moeten hebben. Dat vinden tenminste de onderzoekers van de Atlas voor gemeenten. meer »
Twee miljoen terug naar de boer
Twee miljoen terug naar de boer ZEELAND - CZAV betaalt 2 miljoen euro terug over het boekjaar 2013 – 2014 aan de afnemers van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, veevoeders, en nu ook aan k ... meer »
Zeeuwse voorzitter BOVAG Camper & caravan
Zeeuwse voorzitter BOVAG Camper & ... ZEELAND - Siewert Gorter, directeur/eigenaar van Caravanlife Gorter uit Heinkenszand, is sinds maandag 24 november 2014 de nieuwe voorzitter van de BOVAG ... meer »
Boek  Cor de Jonge - Zeeland is het einde!
Boek Cor de Jonge - Zeeland is het ... MIDDELBURG - De Zeeuwse cartoonist Cor de Jonge presenteert woensdag 26 november om 16.00 uur het boek Zeeland is het einde! Een bundel met honderd cartoons van de ... meer »
Bijna 1,8 miljoen voor huishoudelijke hulp
Bijna 1,8 miljoen voor huishoudelijke ... MIDDELBURG - Het plan dat de Walcherse gemeenten en zorgaanbieders hebben ingediend bij staatssecretaris van Rijn om extra geld te krijgen voor de huishoudelijke ... meer »

Meer nieuws uit regio Walcheren

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel