Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Polsoperatie in ADRZ uniek voor Europa
Polsoperatie in ADRZ uniek voor Europa GOES - In het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis in Goes is met succes een bijzondere polsoperatie uitgevoerd die in Europa nog niet eerder is toegepast. meer »
Lindsey Paling in nationale voorselectie
Lindsey Paling in nationale voorselectie KOUDEKERKE – De zeventienjarige Lindsey Paling uit Koudekerke is door de Nederlandse Bowling Federatie (NBF) uitgenodigd om deel uit te maken van de voorselectie v ... meer »
Zijn de budgetten straks wel toereikend?
Zijn de budgetten straks wel toereikend? GOES - Staatssecretaris Martin Van Rijn ( ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport) bezocht dinsdag 29 september Zeeland. Per 1 januari 2015 worden gemeenten ... meer »
Uitreiking Naereboutprijs in nieuw jasje
Uitreiking Naereboutprijs in nieuw jasje VLISSINGEN - De gemeente Vlissingen geeft een andere invulling aan de Frans Naereboutprijs. Met ingang van komende editie wordt de prijs de twee jaar uitgereikt in ... meer »
Vlissingen bergt wrak Spyros niet
Vlissingen bergt wrak Spyros niet VLISSINGEN – De gemeente Vlissingen gaat het wrak van de Spyros Armenakis niet bergen. Het schip, dat in 1965 voor de boulevard zonk, lekte enkele weken terug olie. ... meer »

Meer nieuws uit regio Walcheren

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel