if(document.getElementById('loginUsername')) { document.getElementById('loginUsername').focus(); }" //echo 'pagetype_id= '.$this->getField('pagetype_id'); //echo '
'; //echo 'pagetitle= '.$this->getField('title'); ?>

Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Finalisten Eastman Muziekprijs bekend
Finalisten Eastman Muziekprijs bekend MIDDELBURG - Negen Zeeuwse jongeren komen zondagmiddag 22 maart in de Concertzaal in Middelburg uit in de finale van de Eastman Muziekprijs voor de Zeeuwse ... meer »
Zeeuwse gemeenten tegen dienstregeling
Zeeuwse gemeenten tegen dienstregeling VLISSINGEN - De gemeenten Middelburg, Vlissingen, Goes en Terneuzen ondersteunen de nieuwe busdienstregeling niet. De zogeheten Z4 kan zich niet voldoende vinden in ... meer »
Minder jongeren opgenomen op alcoholpoli
Minder jongeren opgenomen op alcoholpoli GOES - Het aantal opnames van jongeren op de Zeeuwse alcoholpolikliniek in het ADRZ in Goes is in 2014 gedaald. Er werden 28 jongeren onder de 18 jaar ... meer »
Peil Kanaal tijdelijk verlaagd
Peil Kanaal tijdelijk verlaagd MIDDELBURG - Van 14 februari tot en met 28 maart 2015 verlaagt de Provincie Zeeland het waterpeil in het Kanaal door Walcheren met 0,60 meter. Dit is nodig voor de ... meer »
221 Nominaties voor Lange Jan Awards
221 Nominaties voor Lange Jan Awards MIDDELBURG - Voor de Lange Jan Awards 2014 zijn 221 nominaties binnen gekomen, waarvan 156 unieke nominaties. Dat betekent een toename van meer dan twintig procent. ... meer »

Meer nieuws uit regio Walcheren

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel