Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Eerste bedrijf naar uitbreiding Garstelanden
Eerste bedrijf naar uitbreiding Garstelanden WESTERHAAR - Het bedrijf FMB Services heeft als eerste een kavel gekocht op de uitbreiding van bedrijventerrein Garstelanden in Westerhaar-Vriezenveensewijk. ... meer »
Horecagelegenheid krijgt boete
Horecagelegenheid krijgt boete TWENTERAND - In het weekeinde van 8 en 9 november is er een boeterapport opgemaakt vanwege de overtreding van de Drank- en Horecawet bij een horecagelegenheid in de ... meer »
Fleur en Jorinde beste bloemstylisten
Fleur en Jorinde beste bloemstylisten VROOMSHOOP - Basisschool de Linde in Vroomshoop heeft een bezoek gebracht aan bloemenzaak Richard Michel Bloemen. ** meer »
Regels rond carbidschieten
Regels rond carbidschieten TWENTERAND - De gemeenteraad van Twenterand heeft op dinsdag 16 december een nieuwe Algemene Plaatselijke Verordening vastgesteld. Daarin zijn regels opgenomen voor ... meer »
Genomineerden Jeugdlintje 2014
Genomineerden Jeugdlintje 2014 TWENTERAND - Voor het Jeugdlintje 2014 zijn drie genomineerden, waaruit op 6 januari de winnaar bekend wordt gemaakt. ** meer »
Video's en verwijzingen uit de Koerier
Video's en verwijzingen uit de Koerier Vind hier verwijzingen uit weekblad de Koerier. Zoals video’s, documentatie en foto’s. meer »

Meer nieuws uit regio Vriezenveen

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel