Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
ABN AMRO Vriezenveen sluit 19 september
ABN AMRO Vriezenveen sluit 19 september VRIEZENVEEN - Vanwege het sterk afgenomen klantbezoek, sluit ABN AMRO het kantoor in Vriezenveen aan de Koningsweg 6 op 19 september. Op dezelfde locatie komt ... meer »
‘Vrouwen van Nu’ bakt ze weer bruin
‘Vrouwen van Nu’ bakt ze weer bruin VRIEZENVEEN - Nog even en dan is het alle hens aan dek. Vrouwen van Nu bakt ze dan weer bruin: 18 emmers vol beslag, met en zonder krenten, worden dan heerlijke ... meer »
Bestuurders (30) op de bon
Bestuurders (30) op de bon DAARLERVEEN - Door het verkeershandhavingsteam van de politie Oost Nederland district Twente werd er op dinsdag 22 juli een snelheidscontrole uitgevoerd op de ... meer »
Op stap op de Lemelerberg
Op stap op de Lemelerberg LEMELE - Op dinsdagmiddag 5 augustus om 14.00 uur verzorgt Landschap Overijssel een Op stap-excursie op de Lemelerberg. Onder leiding van natuurgids Wiebe Tolman ... meer »
‘Mensen leven steeds ongezonder’
‘Mensen leven steeds ongezonder’ VROOMSHOOP - We worden steeds dikker. De wereldgezondheidsorganisatie spreekt zelfs van een heuse obesitasepidemie. Dichter bij huis spelen fysiotherapiepraktijken ... meer »

Meer nieuws uit regio Vriezenveen

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel