if(document.getElementById('loginUsername')) { document.getElementById('loginUsername').focus(); }" //echo 'pagetype_id= '.$this->getField('pagetype_id'); //echo '
'; //echo 'pagetitle= '.$this->getField('title'); ?>

Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Appeltaart
Appeltaart Het is zaterdag en al bijna avond. De groentesoep is net op. De gerookte makreel ook. Op tafel staat een lege soepkom, de lepel er nog in. Aan de rand kleeft ... meer »
Snelheidscontrole Brugstraat
Snelheidscontrole Brugstraat DAARLERVEEN - De politie heeft dinsdag 24 februari tussen 09.50 en 15.10 uur een snelheidscontrole uitgevoerd op de Brugstraat in Daarlerveen. * meer »
Vloedgraven in finale Klimaatstraatfeest
Vloedgraven in finale Klimaatstraatfeest DEN HAM - De bewoners van De Vloedgraven in Den Ham zijn door naar de laatste fase van het HIER Klimaatstraatfeest en staan op dit moment op de zesde plaats in de ... meer »
Online executieveiling winkelruimte
Online executieveiling winkelruimte VROOMSHOOP - De online executieveiling van een winkelruimte met showroom in Vroomshoop wordt donderdag 19 maart gehouden. De veiling vindt plaats via ... meer »
Opening Het Punt en belevingsplein
Opening Het Punt en belevingsplein VROOMSHOOP - Het Punt wordt vrijdag 6 maart aan de Burgemeester Koetjestraat 2-4 in Vroomshoop officieel geopend. Op zaterdag 7 maart houdt Het Punt open huis van ... meer »

Meer nieuws uit regio Vriezenveen

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel