Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Stem mee: nominatie Verspieders Express
Stem mee: nominatie Verspieders Express DAARLERVEEN - Een Missionair Project van de PKN en dan met name de ‘Verspieders Express’ is genomineerd voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2014. ** meer »
Politie houdt lichtbalkdieven aan
Politie houdt lichtbalkdieven aan VRIEZENVEEN - De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 23 oktober twee mannen aangehouden die bij een café aan de Bouwmeesterstraat een lichtbalk ... meer »
Caiway past aanbod aan
Caiway past aanbod aan TWENTERNAD - Caiway, de aanbieder van internet-, televisie- en telefoniediensten, verbetert op meerdere punten het aanbod van de kabelpakketten in de regio Twente. ... meer »
Fietsdieven aangehouden
Fietsdieven aangehouden BEERZERVELD/ VROOMSHOOP - Een 23-jarige vrouw en een 16-jarige jongen uit Vroomshoop zijn woensdagavond 22 oktober aangehouden voor fietsdiefstal. * meer »
Echtpaar Van der Heide 60 jaar getrouwd
Echtpaar Van der Heide 60 jaar getrouwd VRIEZENVEEN - Het echtpaar Van der Heide - Noppers uit Vriezenveen is donderdag 23 oktober 60 jaar getrouwd. Om hen met dit heuglijke feit te feliciteren brengt ... meer »
Verwijzingen uit weekblad de Koerier
Verwijzingen uit weekblad de Koerier Vind hier verwijzingen uit weekblad de Koerier. Zoals video’s, documentatie en foto’s. meer »

Meer nieuws uit regio Vriezenveen

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel