if(document.getElementById('loginUsername')) { document.getElementById('loginUsername').focus(); }" //echo 'pagetype_id= '.$this->getField('pagetype_id'); //echo '
'; //echo 'pagetitle= '.$this->getField('title'); ?>

Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Slagwerkdag muziekvereniging Juliana
Slagwerkdag muziekvereniging Juliana DEN HAM - Muziekvereniging Juliana in Den Ham houdt samen met de Overijsselse bond van muziekverenigingen de jaarlijkse slagwerkdag. Dit wordt voor de achtste ... meer »
Iris Velding Kinderdichter Twenterand
Iris Velding Kinderdichter Twenterand TWENTERAND - Op de landelijke gedichtendag, donderdag 29 januari, werd in Kulturhus de Klaampe in Westerhaar de finale gehouden van de gedichtenwedstrijd van de ... meer »
Wie wordt Voorleeskampioen?
Wie wordt Voorleeskampioen? TWENTERAND - De bibliotheken in de gemeente Twenterand houden dinsdag 10 februari de gemeentelijke voorleeswedstrijd voor de basisscholen van Den Ham, Vriezenveen, ... meer »
Natuurwerkdag gaat niet door
Natuurwerkdag gaat niet door DAARLE - De natuurwerkdag van de Partij voor de Dieren, die 30 januari zou worden gehouden in Daarle, gaat niet door. De weersverwachting is dusdanig, dat ervoor is ... meer »
Video's en verwijzingen uit de Koerier
Video's en verwijzingen uit de Koerier Vind hier verwijzingen uit weekblad de Koerier. Zoals video’s, documentatie en foto’s. meer »
Krachtige natuurlijke oplossing bij griep en verkoudheid. Juist nu!
Krachtige natuurlijke oplossing bij ... ADVERTORIAL - Nederland wordt sinds een paar weken geteisterd door een griepepidemie. Snotterig, keelpijn, hoofdpijn, spierpijn, koorts...Voelt u zich beroerd en ... meer »

Meer nieuws uit regio Vriezenveen

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel