Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
E-bike laadstations op zonne-energie
E-bike laadstations op zonne-energie VROOMSHOOP - Stijlvolle Tenten BV uit Vroomshoop heeft haar assortiment voor de toeristische sector uitgebreid met E-bikelaadstations voor elektrische fietsen ... meer »
Kunstenaar gezocht voor oorlogsmonument
Kunstenaar gezocht voor oorlogsmonument VRIEZENVEEN - In het voorjaar van dit jaar is het Oorlogsmonument ‘Dringend Vermaan’ in Vriezenveen gestolen. De gemeente Twenterand is in samenspraak met de wer ... meer »
Nieuwe zorgverzekeraar inTwente
Nieuwe zorgverzekeraar inTwente TWENTERAND - Twentenaren kunnen vanaf donderdag 27 november kiezen voor een nieuwe zorgverzekeraar, inTwente Zorgverzekeraar. inTwente Zorgverzekeraar, een ... meer »
Vroomshoper gepakt voor hennephandel
Vroomshoper gepakt voor hennephandel VROOMSHOOP - De politie heeft woensdagavond 26 november in een woning in het Groningse Bad Nieuweschans vier mannen aangehouden die verdacht worden van ... meer »
Erik Schutmaat beste speller Twenterand
Erik Schutmaat beste speller Twenterand TWENTERAND - Het was weer hard zwoegen voor de 36 juniordeelnemers en 30 volwassenen en jongeren die deelnamen aan het twaalfde Twenteranddictee, dat dinsdag 25 ... meer »
Video's en verwijzingen uit de Koerier
Video's en verwijzingen uit de Koerier Vind hier verwijzingen uit weekblad de Koerier. Zoals video’s, documentatie en foto’s. meer »

Meer nieuws uit regio Vriezenveen

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel