Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Scholieren ruimen 955 kilo zwerfvuil op
Scholieren ruimen 955 kilo zwerfvuil op TWENTERAND - Tijdens de zwerfafvalcampagne Natuurlijk Schoon van 31 maart tot en met 5 april, hebben negenhonderd scholieren en vrijwilligers het zwerfafval ... meer »
John Schollink kampioen Driebanden
John Schollink kampioen Driebanden DAARLERVEEN - John Schollink uit Almelo, lid van biljartvereniging De Carambole uit Daarlerveen, is het afgelopen weekend Nederlands kampioen Driebanden groot ... meer »
Aanmelden voor De Strijd
Aanmelden voor De Strijd WESTERHAAR - Oranjevereniging Westerhaar-Vriezenveensewijk heeft eind vorig jaar, in samenwerking met korfbalvereniging SDO en Kulturhus De Klaampe, de inwoners van ... meer »
Jongerenwerk doet mee aan NLgeeft
Jongerenwerk doet mee aan NLgeeft DEN HAM - Stichting Jongerenwerk Den Ham gaat fondsen werven samen met het Oranje Fonds en collecteren in Den Ham Er is 750 euro nodig voor jeugdactiviteiten in Den ... meer »
Opbrengst voorjaarsmarkt Vriezenhof
Opbrengst voorjaarsmarkt Vriezenhof VRIEZENVEEN - De opbrengst van de voorjaarsmarkt van woon- en zorgcentrum De Vriezenhof in Vriezenveen is 2.295 euro. Het geld wordt gebruikt voor activiteiten waar ... meer »
Maatwerk - Hoera
Maatwerk - Hoera Het is zondagmiddag, iets voor drie uur. Ik kom net onder de douche vandaan. Fris gewassen en met een net iets te onscherp mesje geschoren loop ik door een nevel ... meer »

Meer nieuws uit regio Vriezenveen

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel