Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
DVD en boek 5 april 1945 te koop
DVD en boek 5 april 1945 te koop VROOMSHOOP - Op vrijdagavond 29 mei is er vanaf 20.30 uur in het grand café van het activiteitencentrum Het Punt aan de burgemeester Koetjestraat een speciale ... meer »
Automobiliste ernstig gewond bij aanrijding
Automobiliste ernstig gewond bij ... HOGE HEXEL/ VRIEZENVEEN - Een 28-jarige automobiliste uit Vriezenveen raakte zaterdag 23 mei ernstig gewond bij een eenzijdige aanrijding. * meer »
Beginnend bestuurder is rijbewijs kwijt
Beginnend bestuurder is rijbewijs kwijt VROOMSHOOP - Een 18-jarige automobilist uit Vroomshoop raakte zaterdag 23 mei zijn rijbewijs kwijt, omdat hij onder invloed van alcohol een auto bestuurde. * meer »
Fontein ronde verder in schoolvoetbal
Fontein ronde verder in schoolvoetbal WESTERHAAR - De regiofinale van het schoolvoetbal werd woensdag gehouden bij Excelsior’31 in Rijssen. Hier mochten ook de meisjes van groep 8 van christelijke b ... meer »
Shalom wint BankBattle 2015
Shalom wint BankBattle 2015 VRIEZENVEEN - Voor de groepen acht van 48 basisscholen in het werkgebied van Rabobank Noord en West Twente Maandag 18 mei was een spannende dag. Ruim dertienhonderd ... meer »

Meer nieuws uit regio Vriezenveen

» meer nieuws

Woningen in uw regio