Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Bevolking slinkt met 61 inwoners
Bevolking slinkt met 61 inwoners MILL - Het aantal inwoners van de gemeente Mill en St. Hubert is in 2013 met 61 geslonken tot 10.850. Alleen in Langenboom was er bevolkingsgroei (+1). meer »
Ruim voldoende voor agrarische sector
Ruim voldoende voor agrarische sector MILL - De inwoners van het Land van Cuijk waarderen de agrarische sector in het Land van Cuijk met een gemiddeld rapportcijfer van 7,3. Daarbij valt op dat de tuinbouwbedrijven ... meer »
Steunpunt Mantelzorg start met beeldzorg
Steunpunt Mantelzorg start met beeldzorg MILL - Steunpunt Mantelzorg Land van Cuijk is nu ook bereikbaar via beeldzorg van Pantein. Op dinsdag tussen 13.00 en 15.00 uur kan men beeldcontact maken met een van de ... meer »
‘Gemeenten bieden wél voldoende afval aan’
‘Gemeenten bieden wél voldoende afval aa ... MILL - De 13 Brabantse gemeenten die huishoudelijk restafval aanbieden bij Attero, stellen dat ze de voorbije jaren wél voldoende hebben aangeboden. Attero beweert van niet. meer »
Gezocht: 3 mannen en 1 meisje voor theaterstuk
Gezocht: 3 mannen en 1 meisje voor ... LANDHORST - Voor de muzikale theaterproductie ‘Geluiden uit de Peel’ is de organisatie nog op zoek naar drie mannen en een meisje van circa 11 jaar. meer »

Meer nieuws uit regio Mill

» meer nieuws

Woningen in uw regio