Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Nieuwe samenstelling Raad van Toezicht ViaSana
Nieuwe samenstelling Raad van Toezicht ... MILL - De Raad van Toezicht van Stichting ViaSana in Mill heeft per 1 augustus 2015 een nieuw lid in de persoon van mevrouw mr. Willemieke Vervoort-Reijnders (1965). meer »
Paaldansen, dé passie van Millse zussen
Paaldansen, dé passie van Millse zussen MILL & SINT HUBERT - Paaldansen is een vorm van kunst, een combinatie van dans, gymnastiek en theater. Het gaat om dansen en het uitvoeren van acrobatische trucs aan de ... meer »
Studenten volgen Land van Cuijk Academie
Studenten volgen Land van Cuijk Academie LAND VAN CUIJK - De vijf gemeenten in het Land van Cuijk werken nauw samen. Die samenwerking is vastgelegd in een Strategische Visie met daarbij vijf hoofdonderwerpen, waarvan ... meer »
Besmet met het reddingsbrigadevirus
Besmet met het reddingsbrigadevirus MILL - De Reddingsbrigade Erica Mill is in 1966 opgericht door Ria Storms-Van Roosmalen. Vanaf de opening tot aan de sluiting van zwembad Erica beheerde zij samen met haar man ... meer »
‘De Huiskamer’ elke dinsdag geopend
‘De Huiskamer’ elke dinsdag geopend MILL - ‘De Huiskamer’ geeft mensen uit Mill die behoefte hebben aan meer sociale contacten, gezelligheid en een huiselijke omgeving. Vanuit de Wijkraad Mill West is het idee ont ... meer »

Meer nieuws uit regio Mill

» meer nieuws

Woningen in uw regio