Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Genieten van Leon van der Zanden
Genieten van Leon van der Zanden MILL - Vrijdagavond 26 september stond cabaretier Leon van der Zanden in de theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill. Zo’n 200 bezoekers genoten van een bijzondere en ... meer »
Dierendag op kinderboerderij Velp
Dierendag op kinderboerderij Velp VELP - Op zaterdag 4 oktober is het Dierendag. Kinderboerderij Buiten-“Gewoon” in Velp nodigt alle kinderen met ouders of grootouders uit om op deze dag de dieren te komen ver ... meer »
Wie is de Mol… eh Prins Carnaval?
Wie is de Mol… eh Prins Carnaval? LANGENBOOM – CV De Verkuskoppe maakt nú al de nieuwe prins carnaval 2014-2015 bekend. Maar… ook 21 nep-kandidaten. De komende weken volgen er cryptische ... meer »
The Monuments Men in Myllesweerd
The Monuments Men in Myllesweerd MILL - Op vrijdagmiddag 3 oktober staat er weer een mooie film op het programma tijdens de Matineebios in Cultureel Centrum Myllesweerd. Om 14.00 uur start er namelijk ‘The M ... meer »
Voorlezen aan peuters in bieb en school
Voorlezen aan peuters in bieb en school MILL – Elke derde woensdag van de maand wordt er voorgelezen aan peuters in de bibliotheek van Mill en elke tweede woensdag op de Brede School Mill. Ouder, grootouders en v ... meer »

Meer nieuws uit regio Mill

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel