Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Groep 7 doet verkeersexamen
Groep 7 doet verkeersexamen MILL - Voor alle kinderen van de groepen 7 van de basisscholen in de gemeente Mill en Sint Hubert vond 21 mei het praktisch verkeersexamen plaats. Het theorie-examen was eind ... meer »
Wijnproeverij voor WensAmbulance
Wijnproeverij voor WensAmbulance LAND VAN CUIJK - Een fundraisingactie van Lionsclub Land van Cuijk en Overmaze heeft ongeveer 7.000 euro opgebracht voor goede doelen. De helft van de opbrengst is bestemd voor ... meer »
Jeugdlintje voor de ambassadeur
Jeugdlintje voor de ambassadeur MILL - Bram van den Heuvel (12) heeft van de Jeugd- gemeenteraad een lintje gekregen voor zijn verdienste als kindambassadeur voor Stichting Opkikker. Zijn trotse zus Tessa heeft ... meer »
RMC Radius biedt ondersteuning
RMC Radius biedt ondersteuning MILL - RMC, Regionaal Maatschappelijk Centrum en Radius, welzijnsorganisatie Land van Cuijk zijn per 1 januari 2015 gefuseerd. meer »
Jubileum damesvoetbal bij De Willy’s
Jubileum damesvoetbal bij De Willy’s WILBERTOORD - Voetbalvereniging De Willy’s in Wilbertoord is opgericht in 1945. Damesvoetbal bij De Willy’s viert dit jaar het veertigjarig jubileum. Dames 1 speelt in de derde kla ... meer »

Meer nieuws uit regio Mill

» meer nieuws

Woningen in uw regio