Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Sint Hubert op z’n Best pakt ook dit jaar weer groots uit!
Sint Hubert op z’n Best pakt ook dit j ... SINT HUBERT - Nog maar een paar dagen en dan gaat het spektakel in Sint Hubert weer los. Dit jaar voor de 30e keer is het op de laatste zondag in augustus ‘Sint Hubert op z’n Bes ... meer »
‘Ik repareer alles waar een snoer aan zit’
‘Ik repareer alles waar een snoer aan z ... SINT HUBERT - Toon Slaats, beter bekend als Tontje Slaats met zijn oude witte Volvo stationcar, is een begrip in Sint Hubert. Van Eindhoven tot Arnhem, ook in de regio weet ... meer »
Avontuurlijke vakantierit
Avontuurlijke vakantierit MILL - Automobiel Club Mill had een zonnige zondag met hun traditionele verzorgde oriëntatierit met vele liefhebbers. De rijders met hun navigator kwamen uit alle windstreken. Er ... meer »
Nieuwe samenstelling Raad van Toezicht ViaSana
Nieuwe samenstelling Raad van Toezicht ... MILL - De Raad van Toezicht van Stichting ViaSana in Mill heeft per 1 augustus 2015 een nieuw lid in de persoon van mevrouw mr. Willemieke Vervoort-Reijnders (1965). meer »
Paaldansen, dé passie van Millse zussen
Paaldansen, dé passie van Millse zussen MILL & SINT HUBERT - Paaldansen is een vorm van kunst, een combinatie van dans, gymnastiek en theater. Het gaat om dansen en het uitvoeren van acrobatische trucs aan de ... meer »

Meer nieuws uit regio Mill

» meer nieuws

Woningen in uw regio