if(document.getElementById('loginUsername')) { document.getElementById('loginUsername').focus(); }" //echo 'pagetype_id= '.$this->getField('pagetype_id'); //echo '
'; //echo 'pagetitle= '.$this->getField('title'); ?>

Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Open winkelzondag in Mill
Open winkelzondag in Mill MILL - Zondagmiddag 3 mei is er in in het centrum van Mill een extra open winkelzondag van 12.00 tot 17.00 uur. meer »
‘Sporen van de oorlog’ in stand houden
‘Sporen van de oorlog’ in stand hou ... MILL - Stichting Sporen van de Oorlog is 10 mei 1995 in Mill opgericht, precies 55 jaar na het begin van de Tweede Wereldoorlog. De oprichters vonden het op de eerste plaats ... meer »
Lancering nieuw theaterseizoen Myllesweerd
Lancering nieuw theaterseizoen ... MILL - Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill houdt zondag 3 mei open huis van 12.00 tot 17.00 uur. meer »
Hans is rood, groen en zwart
Hans is rood, groen en zwart MILL - Voor Hans Vossenberg uit Mill zijn de kleuren rood, groen en zwart van enorme betekenis. Het zijn de kleuren van zijn favoriete voetbalclub NEC uit Nijmegen. De Nijmegen ... meer »
Expo Aquarelclub de Aldenhorst
Expo Aquarelclub de Aldenhorst MILL - De expositie van Aquarelclub de Aldenhorst in cultureel centrum Myllesweerd in Mill wordt vrijdag 1 mei feestelijk geopend. Genodigden en belangstellenden zijn welkom vanaf ... meer »

Meer nieuws uit regio Mill

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel