Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Nieuwe hoogspanningsleiding onder IJssel
Nieuwe hoogspanningsleiding onder IJssel KAMPEN - Vanaf maandag 18 augustus, tot half september, wordt een bestaande 110 kV hoogspanningsleiding van TenneT, ter hoogte van de Molenbrug, op een nieuwe ... meer »
Man vast voor inbraak in IJsselmuiden
Man vast voor inbraak in IJsselmuiden IJSSELMUIDEN - De politie heeft donderdagavond op de Stadsbrug in Kampen een 45-jarige man aangehouden. De man, met onbekende woon- of verblijfplaats, zou ... meer »
Filmprogramma Kampen
Filmprogramma Kampen KAMPEN - Filmpje pakken? Gezellig avondje naar de bios? Op deze plek elke week de agenda van Movie Unlimited Kampen. meer »
Bel van Kamper steur is terug
Bel van Kamper steur is terug KAMPEN - De bel van de Kamper steur, die in de IJssel bij de Stadsbrug ligt, is terug. Dat meldt jeugdagent Joyce Netteb op twitter. meer »
Kampen: steun tuinders!
Kampen: steun tuinders! KAMPEN - De gemeenten Kampen en Noordoostpolder doen een dringend beroep op het kabinet en het Europees Parlement om steunmaatregelen te treffen voor tuinders die ... meer »
Korte berichten
Korte berichten Het overzicht van cursussen, workshops en bijeenkomsten van dé Krant staat online. Dit overzicht wordt dagelijks bijgewerkt. meer »

Meer nieuws uit regio Kampen

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel