if(document.getElementById('loginUsername')) { document.getElementById('loginUsername').focus(); }" //echo 'pagetype_id= '.$this->getField('pagetype_id'); //echo '
'; //echo 'pagetitle= '.$this->getField('title'); ?>

Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Dodenherdenking in Bemmel
Dodenherdenking in Bemmel BEMMEL - Bemmel viert dit jaar 70 jaar bevrijding. Het thema van dit jaar is ‘Wie de ogen sluit voor het verleden, is blind voor de toekomst’. meer »
Duizend bezoekers bij showpresentatie
Duizend bezoekers bij showpresentatie GENDT - De showpresentatie van St. Sebastianus en Jong St. Sebastianus uit Gendt waren een succes. Zie de foto-impressie op deze site. meer »
Volharding wint Gerrit Jeurissen Award
Volharding wint Gerrit Jeurissen Award HUISSEN - Afgelopen donderdag 23 april was het zover. De uitreiking van de Gerrit Jeurissen Award 2015. meer »
Duurzame Koningsdag in Bemmel
Duurzame Koningsdag in Bemmel BEMMEL/RESSEN - Het Oranje Comité Bemmel-Ressen houdt op Koningsdag een gezellige vlooienmarkt en kindervrijmarkt. meer »
Verbondenheid tussen jong en oud
Verbondenheid tussen jong en oud GENDT - Kinderen van de adoptiegroep van de Tuin van de Vrijheid in Gendt hebben begin deze maand een bezoek gebracht aan verzorgingshuis Sint Jozef in Gendt. meer »

Meer nieuws uit regio Huissen

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel