Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Haagse thriller uitgebracht in Amerika
Haagse thriller uitgebracht in Amerika DEN HAAG - "Als iemand me van tevoren had verteld dat mijn boek via Amazon.com te bestellen zou zijn, had ik hem niet geloofd", vertelt politieman en beginnend schrijver Theo ... meer »
Zuiderstrandtheater vrijdag open voor publiek
Zuiderstrandtheater vrijdag open voor ... DEN HAAG - Grote ramen met uitzicht op de haven, een theaterzaal van 24 meter hoog met duizend stoelen. Het Zuiderstrandtheater op het Norfolkterrein is vanaf morgen geopend voor ... meer »
'Ik gun niemand een steek van die rotvis'
'Ik gun niemand een steek van die ... DEN HAAG - De giftige pietermanvis houdt de gemoederen in Den Haag nog altijd bezig. Marianne uit Overijssel stapte onlangs op deze vis in Scheveningen. "Ik dacht dat het glas ... meer »
Trend: Franse familie kruipt in Haags huis
Trend: Franse familie kruipt in Haags ... DEN HAAG - "Van leven verwisselen, dat is de beste manier om een stad te leren kennen", vindt Fabio Bagnara uit Toulouse. Hij en zijn gezin ruilen twee weken van huis met de ... meer »
Indisch zwijgen is doorbroken
Indisch zwijgen is doorbroken DEN HAAG - 'Gelooft u in voorzienigheid?!' Gewapend met plastic tasje met inhoud stapt een Haagse dame kordaat op Museon conservator Frits van Rhijn af. Hij en zijn collega Joke ... meer »
Colofon redactie De Posthoorn
Colofon redactie De Posthoorn DEN HAAG - Bezorgklachten, tips voor de redactie of een advertentie plaatsen? Kijk hieronder naar welk nummer je kunt bellen. meer »

Meer nieuws uit regio 's-Gravenhage

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win
Opsporing VerzochtADO Den Haag