Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
D66 wil toegankelijker OV voor toeristen
D66 wil toegankelijker OV voor toeristen DEN HAAG - Voor toeristen die langer dan één dag in Den Haag verblijven, is het openbaar vervoer in Den Haag te duur en te gecompliceerd, vinden D66-raadsleden Mehmet Eser en R ... meer »
De Posthoorn test sporten: Okido Yoga
De Posthoorn test sporten: Okido Yoga DEN HAAG - Marieke de Witte test regelmatig een sport voor De Posthoorn. Dit keer stort ze zich op yoga bij Studio O aan de Groot Hertoginnelaan en in de zomer op het strand. ... meer »
Bres biografie: ‘Ik was een randdebiel’
Bres biografie: ‘Ik was een r ... Henk Bres is eigenlijk nooit nerveus, maar schijt zeven kleuren nu zijn biografie ‘Henk Bres, van voetbalhooligan tot knuffelbeer’ in de winkels ligt. “Er staan echt spraakmakende ... meer »
De 20 beste grappen bij afscheidsdienst Marnix Rueb
De 20 beste grappen bij afscheidsdienst ... DEN HAAG Woensdagmiddag nam Den Haag afscheid van Haagse Harry-tekenaar Marnix Rueb in het Paard, met een lach en een traam. De beste grappen op een rij tijdens de dienst. meer »
UPDATE: Pier verkocht, wat vinden de buren?
UPDATE: Pier verkocht, wat vinden de ... DEN HAAG - Nu RTV West de verkoop meldt van de Pier voor 3 miljoen, zijn er vooral vraagtekens: Hoe gaat de nieuwe eigenaar de betonnen palen herstellen? Hoe gaat de buurt ... meer »
Cursus valpreventie slaat aan in Laak
Cursus valpreventie slaat aan in Laak DEN HAAG - Op dinsdag 28 oktober heeft de GGD in het buurthuis van de Toekomst ouderen voorlichting gegeven over het onderwerp hoe belangrijk bewegen is en hoe je vallen kunt ... meer »
Colofon redactie De Posthoorn
Colofon redactie De Posthoorn DEN HAAG - Bezorgklachten, tips voor de redactie of een advertentie plaatsen? Kijk hieronder naar welk nummer je kunt bellen. meer »

Meer nieuws uit regio 's-Gravenhage

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Opsporing VerzochtADO Den Haag