Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Studenten voelen zich onveilig in Waldorpstraat
Studenten voelen zich onveilig in ... DEN HAAG - Studenten die wonen in een complex van DUWO aan de Waldorpstraat 45 vinden de veiligheid in-en om het gebouw slecht. Een opsomming: hangjongeren en zwervers in de ... meer »
Eerste Noordzeeboer is Hagenaar
Eerste Noordzeeboer is Hagenaar DEN HAAG - “Ik ga de eerste Noordzeeboer van Nederland worden”, vertelt de 26-jarige Koen van Swam van Stichting Noordzeeboerderij uit Den Haag. Via crowdfunding heeft hij bijna 10 ... meer »
Buurthuis van de Toekomst om zeep geholpen door parkeerbeleid
Buurthuis van de Toekomst om zeep ... DEN HAAG - H.V.V. Laakkwartier, één van de eerste Buurthuizen van de Toekomst in Den Haag, dreigt slachtoffer te worden van het eigen succes. "Aan de ene kant pompt de gemeente v ... meer »
Heel Bezuidenhout op de schop
Heel Bezuidenhout op de schop DEN HAAG - Heel Bezuidenhout gaat de komende jaren op de schop: de gemeente vervangt de komende jaren het riool en richt de straten opnieuw in. Bewoners kunnen – georganiseerd – ov ... meer »
KLM annuleert vluchten wegens storm
KLM annuleert vluchten wegens storm SCHIPHOL (ANP) - KLM heeft wegens de verwachte najaarsstorm een aantal vluchten geannuleerd. De maatschappij biedt reizigers de mogelijkheid om vluchten op dinsdag gratis om te ... meer »
Midas Dekkers schrijft boek over poep
Midas Dekkers schrijft boek over poep DEN HAAG - Midas Dekkers was afgelopen zaterdag te gast bij Paagman. Helemaal van het Centraal Station was hij naar de Fred komen lopen. Onderweg deze keer niet omver gelopen door ... meer »
Colofon redactie De Posthoorn
Colofon redactie De Posthoorn DEN HAAG - Bezorgklachten, tips voor de redactie of een advertentie plaatsen? Kijk hieronder naar welk nummer je kunt bellen. meer »

Meer nieuws uit regio 's-Gravenhage

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Opsporing VerzochtADO Den Haag