Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Workshop 3D-printen
Workshop 3D-printen VEENENDAAL - Zaterdag 25 oktober vond er in De Cultuurfabriek van Veenendaal een 3D-printer presentatie/workshop plaats in samenwerking met Protospace Fablab Utrecht. meer »
‘Jaren verandering’ boek van Rhenenaar
‘Jaren verandering’ boek van Rhe ... Han Lörzing uit Rhenen is weliswaar ‘pas’ 67 jaar, maar hij vindt dat hij een rijk leven heeft en veel heeft meegemaakt. Daarover schreef hij een 543 pagina’s tellend boek onder de ... meer »
Kruis in Elst maakt plaats voor nieuw exemplaar
Kruis in Elst maakt plaats voor nieuw ... ELST - Vorige week is het kruis op de Berg (aan de Veenendaalsestraatweg in Elst) gedemonteerd. Het monument wordt vervangen door een groter herinneringskruis, dat sterk lijkt op ... meer »
Plaquette op RK-begraafplaats Nieuweweg-noord
Plaquette op RK-begraafplaats ... VEENENDAAL - Zaterdagochtend werd op de Rooms Katholieke Begraafplaats aan de Nieuweweg-noord, ongeveer ter hoogte van de plek waar in de meidagen van 1940 een gesneuvelde ... meer »
Huiskamerconcert Paul Easthan
Huiskamerconcert Paul Easthan VEENENDAAL - Paul Eastham, welbekend als zanger / gitarist /pianist van de Engelse folkrockband COAST doet een reeks huiskamerconcerten in Duitsland. Daarbij maakt hij een korte ... meer »
Nieuws uit de provincie Utrecht Wat zijn actuele ontwikkelingen in de provincie Utrecht? meer »

Meer nieuws uit regio Veenendaal

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win