Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Ontdek de wereld van muziek met AMV
Ontdek de wereld van muziek met AMV VEENENDAAL – Er zijn zoveel mooie instrumenten, hoe kan jij daar nou uit kiezen? Want welk instrument past nou het beste bij jou? Dat antwoord kan je ontdekken in de cursus AMV v ... meer »
Lezing over wielersport door Jeroen Wielaert in museum
Lezing over wielersport door Jeroen ... VEENENDAAL - De nu in Utrecht woonachtige maar geboren en getogen Veenendaler Jeroen Wielaert (1956) komt op donderdagavond 14 augustus in Museum Veenendaal een presentatie geven ... meer »
Sloop en nieuwbouw aan de Stadhouderslaan
Sloop en nieuwbouw aan de ... VEENENDAAL - Patrimonium woonstichting heeft aan de bewoners van de Stadhouderslaan haar plannen gepresenteerd voor de sloop van de huidige appartementen en daarvoor in de plaats ... meer »
Lustrumfeest Regionaal Recreanten Tennis geslaagd
Lustrumfeest Regionaal Recreanten ... REGIO - In 1993 wilden tennisspelers op leeftijd een ouderencompetitie starten in de regio waar ze woonden. Afgelopen weekend werd het lustrumfeest gehouden in Wageningen. meer »
Toch geen poepstrook langs Kleijerstraat en Kikstraat
Toch geen poepstrook langs ... VEENENDAAL - Bewoners van de Kleijerstraat en de Kikstraat in Veenendaal-Oost kunnen opgelucht ademhalen. Vorige week kregen ze van de gemeente bericht dat de hondenuitlaatstrook ... meer »
Nieuws uit de provincie Utrecht Wat zijn actuele ontwikkelingen in de provincie Utrecht? meer »

Meer nieuws uit regio Veenendaal

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win