Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Hans van der Pas voorgedragen als burgemeester Rhenen
Hans van der Pas voorgedragen als ... RHENEN - Donderdag, 18 december is in een besloten raadsvergadering drs. Hans van der Pas voorgedragen als de nieuwe burgemeester van Rhenen. Van der Pas is sinds 4 juni ... meer »
Dagactiviteit De Oase blijft behouden Door Co KeulstraVEENENDAAL – Dagactiviteit De Oase viel onder Welzijn Veenendaal. Aangezien Welzijn per 1 januari ermee stopt, moest De Oase uitzien naar een an... meer »
Kerstgift voor het Roemeense Cluj
Kerstgift voor het Roemeense Cluj Door Co KeulstraVEENENDAAL - Roemenië is een land dat enorm te lijden heeft van de economische crisis. Ouderen, zie-ken, gehandicapten, maar ook jonge gezinnen zijn de ... meer »
Bonnenregen bij handhavingsactie in bossen Heuvelrug
Bonnenregen bij handhavingsactie in ... Daarmee kunnen de mountainbikers dan geheel verdwijnen van de paden waar mensen met hun kinderen en honden wandelen en waar ook de natuurlijke bewoners van het gebied voorrang ... meer »
Roy Bakkenes ook volgend seizoen bij DOVO
Roy Bakkenes ook volgend seizoen bij ... VEENENDAAL - Roy Bakkenes is ook volgend seizoen speler van DOVO! De aanvallende middenvelder gaf vanmiddag zijn ja-woord aan de Veenendaalse hoofdklasser. Bakkenes had de clubs, ... meer »
Nieuws uit de provincie Utrecht Wat zijn actuele ontwikkelingen in de provincie Utrecht? meer »

Meer nieuws uit regio Veenendaal

» meer nieuws

Woningen in uw regio

Advertentiekosten

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win