Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Kruis in Elst maakt plaats voor nieuw exemplaar
Kruis in Elst maakt plaats voor nieuw ... ELST - Vorige week is het kruis op de Berg (aan de Veenendaalsestraatweg in Elst) gedemonteerd. Het monument wordt vervangen door een groter herinneringskruis, dat sterk lijkt op ... meer »
Plaquette op RK-begraafplaats Nieuweweg-noord
Plaquette op RK-begraafplaats ... VEENENDAAL - Zaterdagochtend werd op de Rooms Katholieke Begraafplaats aan de Nieuweweg-noord, ongeveer ter hoogte van de plek waar in de meidagen van 1940 een gesneuvelde ... meer »
Huiskamerconcert Paul Easthan
Huiskamerconcert Paul Easthan VEENENDAAL - Paul Eastham, welbekend als zanger / gitarist /pianist van de Engelse folkrockband COAST doet een reeks huiskamerconcerten in Duitsland. Daarbij maakt hij een korte ... meer »
Veens legt rode loper uit voor alle mantelzorgers in Veenendaal
Veens legt rode loper uit voor alle ... VEENENDAAL - Maandag 10 november is de landelijke ‘Dag van de Mantelzorg’. Dit is een jaarlijks terugkerend landelijk evenement waarbij mantelzorgers in het zonnetje worden gezet v ... meer »
Eerste PrattenburgRun een groot succes VEENENDAAL/RHENEN - Een gastvrije ontvangst door de Familie Van Asch van Wijck op landgoed Prattenburg vormde de basis voor de eerste PrattenburgRun op zaterdag... meer »
Nieuws uit de provincie Utrecht Wat zijn actuele ontwikkelingen in de provincie Utrecht? meer »

Meer nieuws uit regio Veenendaal

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win