Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
In augustus Open dag bij DOVO
In augustus Open dag bij DOVO VEENENDAAL - Bij voetbalvereniging DOVO zijn de voorbereidingen in volle gang voor de Open Dag op zaterdag 30 augustus. Zoals altijd is die dag de toegang gratis voor iedereen die ... meer »
Eenmalig concert door jonge Amerikaanse organiste
Eenmalig concert door jonge Amerikaanse ... RHENEN - Nu de zomermaanden zijn aangebroken is het weer tijd voor onze internationale orgelserie. Nadat Jan Hage, organist van de Domkerk Utrecht, op virtuoze wijze de serie ... meer »
Vijftig jaar bij Ritmeester Veenzangers Mannenkoor Veenendaal
Vijftig jaar bij Ritmeester Veenzangers ... VEENENDAAL - ‘Zingen is mijn passie’, vertelt Herman Versteeg. “Ik was nog maar net getrouwd toen ik lid werd van het Hattem’s Mannenkoor, daar heb ik 38 jaar gezongen. Toen we 12 ... meer »
Ronald Roosen zorgt voor hoogste waterkolom in Bosbad Leersum
Ronald Roosen zorgt voor hoogste ... LEERSUM - Ronald Roosen heeft in Bosbad Leersum de voorronde van het Nederlands Kampioenschap Bommetje gewonnen. Roosen veroorzaakte met zijn sprong een waterkolom van 7,5 m. De ... meer »
Jongerenhuisvesting in De Reünie is een succes
Jongerenhuisvesting in De Reünie is een ... VEENENDAAL - Aan de Industrielaan wordt al geruime tijd gewerkt aan de herontwikkeling van het voormalig CSV gebouw. Hier worden 61 betaalbare koop- en huurappartementen ... meer »
Nieuws uit de provincie Utrecht Wat zijn actuele ontwikkelingen in de provincie Utrecht? meer »

Meer nieuws uit regio Veenendaal

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win