Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Bijzonder kookboek gepresenteerd in Veenendaal
Bijzonder kookboek gepresenteerd in ... VEENENDAAL - Afgelopen maandagavond vond deze handeling plaats in de theaterzaal van gebouw Spectrum in Veenendaal. Het kookboek, ‘Chef’s Streken’, is een productie van JCI, de Jun ... meer »
Trouwplannen? Dan naar de spetterende bruidsshow!
Trouwplannen? Dan naar de spetterende ... Door Christine DijkVEENENDAAL/RHENEN -Ga je binnenkort trouwen? Of (nog) niet, maar vind je het mooi om de prachtigste creaties op de catwalk te zien in een glamoureuze show? Kom ... meer »
Veenendaal in WOI: dubbelexpo met verrassende kenmerken
Veenendaal in WOI: dubbelexpo met ... Door Martin Brink VEENENDAAL - De expositie ‘Neutraal en betrokken. Veenendaal in de eerste Wereldoorlog’, te zien vanaf donderdag 25 september, wordt een heel bijzondere. ‘’Er kom ... meer »
Hoofdsponsor Valleivogels
Hoofdsponsor Valleivogels SCHERPENZEEL - ING is hoofdsponsor geworden van sportvereniging ”de Valleivogels” en heeft zich per 1 september voor drie jaar aan de club verbonden. meer »
VZC E&P op Zapp weekjournaal
VZC E&P op Zapp weekjournaal VEENENDAAL - Zapp Weekjournaal bezocht afgelopen week VZC E&P in zwembad De Vallei. Het jeugdprogramma wil ook voor de jeugd de zaak van de foute filmopnamen vanuit de ... meer »
Nieuws uit de provincie Utrecht Wat zijn actuele ontwikkelingen in de provincie Utrecht? meer »

Meer nieuws uit regio Veenendaal

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win