if(document.getElementById('loginUsername')) { document.getElementById('loginUsername').focus(); }" //echo 'pagetype_id= '.$this->getField('pagetype_id'); //echo '
'; //echo 'pagetitle= '.$this->getField('title'); ?>

Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Lekker slapen ondanks nek- of rugklachten
Lekker slapen ondanks nek- of ... VEENENDAAL - Zo’n 25-30% van de Nederlandse bevolking heeft nek- of lage rugklachten. Voor de meeste van deze klachten is geen directe medische oorzaak aan te wijzen, meestal is h ... meer »
Grote Rekendag bij Patrimoniumschool
Grote Rekendag bij Patrimoniumschool Door Co KeulstraVEENENDAAL –De Grote Rekendag is voor alle basisscholen in Nederland en Vlaanderen. Het thema van de Grote Rekendag 2015 is: ‘meetkunde uit de kunst in de klas’ en ... meer »
Weer veel te doen in Veenendaal
Weer veel te doen in Veenendaal VEENENDAAL - Winkelstad Veenendaal slaagt er ieder jaar weer in om eind maart een aantrekkelijk Shopping Festival neer te zetten. Modeshows, exposities, de WK Stilettoshopping, ... meer »
Eerste boek voor veteranen
Eerste boek voor veteranen RHENEN /WAGENINGEN - Grebbeberg-veteraan Ben Brus ontving vrijdagmiddag in het stadhuis van Rhenen het eerste boek ‘Slag om de Grebbeberg’. meer »
Samen de weg op! voor een schoon Veenendaals centrum
Samen de weg op! voor een schoon ... VEENENDAAL - Al twee jaar maakt elke woensdag een groep mensen met een verstandelijke beperking het centrum van Veenendaal schoon. Onder begeleiding van Zideris en molenaar Jan ... meer »
Nieuws uit de provincie Utrecht Wat zijn actuele ontwikkelingen in de provincie Utrecht? meer »

Meer nieuws uit regio Veenendaal

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win