Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Topfilms in ZieneMaasenWaal
Topfilms in ZieneMaasenWaal Tweestromenland in Beeld en Geluid gaat op woensdagavond 12 november een aantal topfilms draaien van de Rivierenlandse documentairemaker Jos Kruisbergens. Plaats van handeling: ... meer »
Strijd tegen het water
Strijd tegen het water Heerewaarden – In Bezoekerscentrum De Grote Rivieren verzorgt Jan Reijnen op dinsdag 11 november de lezing Strijd tegen het Water, de geschiedenis van de waterbeheersing in de B ... meer »
Rustig weekje voor de herfstvakantie begint
Rustig weekje voor de herfstvakantie ... Het was afgelopen week een wel heel erg rustig weekje voor dochter. Wegens ziekte en vakantie van enkele docenten had ze niet veel lesuren. Maar vrijdag spande toch wel de ... meer »
Gitaarduo geeft concert
Gitaarduo geeft concert Wijchen - Bij de Stichting Muziekkring Wijchen komen op zondag, 26 oktober Marion Schaap & Peter Constant. Zij zijn het Z.o.o. Gitaarduo. Beiden studeerden af als ‘Master of M ... meer »
Spannende spelmiddag in museum
Spannende spelmiddag in museum Beneden-Leeuwen - In het museum Tweestromenland worden regelmatig jeugdactiviteiten georganiseerd. Eerder kon men al deelnemen aan touwvlechten, stenen slijpen en speculaas ... meer »

Meer nieuws uit regio Druten

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel