Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Roel Kruip steunt bloemencorso
Roel Kruip steunt bloemencorso LICHTENVOORDE - Tijdens de evaluatie van het project Corso verzamelalbum, dat deze zomer zorgde voor een intense verzamelwoede binnen de Lichtenvoordse gemeenschap, toonde Roel ... meer »
Winnaars Rabo spaarweekend
Winnaars Rabo spaarweekend OOST GELRE - Zo’n 4.000 spaarklanten hebben tijdens de Spaarweek op uitnodiging van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek genoten van de Grote Piratenshow, de Sprookjesshow en de b ... meer »
Zaterdag tweede vlinderplantdag
Zaterdag tweede vlinderplantdag LICHTENVOORDE - Afgelopen zaterdag werd de opgang naar de Vlinderbrug in Lichtenvoorde door de Bomenwacht Oost Gelre samen met vrijwilligers aangeplant. Op die dag zijn 370 ... meer »
Sint bij Jumping de Achterhoek
Sint bij Jumping de Achterhoek VRAGENDER - Sinterklaas heeft Jumping de Achterhoek in zijn grote boek gezet. Hij komt samen met een aantal pieten naar de kindermiddag op zaterdag 29 november in Vragender. Voor ... meer »
Diplomazwemmers bij Marveld
Diplomazwemmers bij Marveld LICHTENVOORDE - Afgelopen zaterdag was er weer diplomazwemmen bij Marveld Recreatie. Er waren in totaal 20 kinderen die af mochten zwemmen voor diploma A en 6 kinderen voor ... meer »

Meer nieuws uit regio Groenlo

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win
Klik en Win