if(document.getElementById('loginUsername')) { document.getElementById('loginUsername').focus(); }" //echo 'pagetype_id= '.$this->getField('pagetype_id'); //echo '
'; //echo 'pagetitle= '.$this->getField('title'); ?>

Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Huishoudelijke hulp blijft in Oost Gelre
Huishoudelijke hulp blijft in Oost Gelre OOST GELRE - In de gemeente Oost Gelre blijft de hulp bij het huishouden ook in 2016 bestaan. Dat stelt het college van B&W voor aan de gemeenteraad, die hierover op 19 mei ... meer »
Filmprijzen voor Marianum
Filmprijzen voor Marianum OOST GELRE - Zaterdag 28 maart vond het Jonge Achterhoekse Film-Artiestenfestival (JAFA) plaats in de DRU Cultuurfabriek in Ulft. Er werden 69 films vertoond voor de makers, hun ... meer »
Oost-Gelre ‘Groenste Achterhoekse Project 2014’
Oost-Gelre ‘Groenste Achterhoekse P ... OOST GELRE - “Wat vindt u zelf uw Groenste Project van 2014?” Deze vraag stelde de Bomenstichting Achterhoek begin februari aan alle Achterhoekse gemeenten, met daarbij de med ... meer »
Kwintet wint CorsoQuiz 2015
Kwintet wint CorsoQuiz 2015 LICHTENVOORDE - Met een nihil verschil is corsogroep Kwintet de winnaar geworden van de eerste CorsoQuiz nieuwe stijl. In de finale lieten ze Hooiland (tweede), Stichting ... meer »
Barkruksessie in café De Zaak
Barkruksessie in café De Zaak LICHTENVOORDE - Stel je voor, een lazy zondagmiddag. Tijd om te ontspannen en even naar de kroeg. Genietend van een biertje, wijntje of ander drankje breng je de eerste paasdag in ... meer »

Meer nieuws uit regio Groenlo

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win