Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Nieuwe exposanten in Galerie Lodiek
Nieuwe exposanten in Galerie Lodiek LICHTENVOORDE - Zondag 11 oktober opent Galerie Lodiek haar deuren voor de opening van de nieuwe expositie in Sociaal Cultureel Centrum Den Diek, in Lichtenvoorde. De Galerie die ... meer »
Vrouw (84) overlijdt bij botsing op N18
Vrouw (84) overlijdt bij botsing op N18 LICHTENVOORDE - Een 84-jarige automobiliste uit Oost Gelre is dinsdagmiddag overleden bij een botsing op de N18 bij Lichtenvoorde. meer »
Leefstijlrunning bij Halfweg
Leefstijlrunning bij Halfweg GROENLO - Na zes succesvolle blokken Leefstijlrunning en het opzetten van een vervolggroep Vitaliteitsrunning hebben Henk Mengers en Denise van der Donk de balans opgemaakt en ... meer »
Jumping Lichtenvoorde barst uit z’n voegen
Jumping Lichtenvoorde barst uit z’n v ... LICHTENVOORDE - Het Paardensportcentrum Lichtenvoorde in Vragender maakt zich op voor het vierdaags springconcours Jumping Lichtenvoorde dat van donderdag 8 tot en met zondag 11 ... meer »
Succesvolle start wedstrijdseizoen op PSC Lichtenvoorde
Succesvolle start wedstrijdseizoen op ... VRAGENDER - Het Paardensportcentrum Lichtenvoorde is op woensdag 30 september van start gegaan met het indoorwedstrijdseizoen. Tijdens het Ruitersportland Midweek Springen kwamen ... meer »

Meer nieuws uit regio Groenlo

» meer nieuws

Woningen in uw regio