Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Nieuwjaarsbal in Groenlo
Nieuwjaarsbal in Groenlo GROENLO - In Groenlo wordt 2015 op sprankelende wijze afgetrapt met het Nieuwjaarsbal. Het galafeest dat wordt gehouden in de Oude Calixtus heeft dit jaar voor het eerst twee ... meer »
Marveld ATB-tocht RTC Groenlo
Marveld ATB-tocht RTC Groenlo GROENLO - De Ren & Toerclub Groenlo houdt op dinsdag 30 december haar jaarlijkse Marveld ATB-tocht. Deze rit voert de deelnemers door bos en veld tussen Groenlo Rekken, ... meer »
De Storm krijgt MondriaanZaal
De Storm krijgt MondriaanZaal WINTERSWIJK - De kleine theaterzaal van Theater De Storm heet vanaf 2015 de MondriaanZaal. Het Winterswijkse Theater De Storm en museum Villa Mondriaan zijn culturele partners. De ... meer »
Scharenborgcrossloop ware uitdaging
Scharenborgcrossloop ware uitdaging LIEVELDE - Afgelopen zondag vond de 22e editie van de Scharenborgcrossloop plaats, georganiseerd door de Lopersvereniging Groenlo, met start en finish op met motorcrosscircuit van ... meer »
Winkels in Concert
Winkels in Concert LICHTENVOORDE - Hoewel Lichtenvoorde bekend staat als een gezellig dorp zijn er ook steeds meer stadse eigenschappen te bekennen. Het ‘dorp’ heeft een levendig centrum met bij ... meer »

Meer nieuws uit regio Groenlo

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win