Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Leven met ups en downs
Leven met ups en downs LIEVELDE - Op donderdag 9 oktober is er voor mantelzorgers uit de gemeente Oost Gelre een themamiddag over hoe om te gaan met de verschillende aspecten van het leven. De ... meer »
Start voorverkoop Keifestival
Start voorverkoop Keifestival LICHTENVOORDE - Komende zaterdag trapt het Keifestival haar voorverkoop weer spectaculair af! Tussen 19 en 24 uur kan men namelijk bij Tapperij van Ooijen terecht voor de ... meer »
Coöperatieavonden Rabobank
Coöperatieavonden Rabobank WINTERSWIJK - In oktober worden de coöperatieavonden gehouden, waar verenigingen en stichtingen projecten presenteren en leden van de Rabobank stemmen op hun favoriete project. De ... meer »
Coöperatieavonden Rabobank
Coöperatieavonden Rabobank OOST GELRE - In oktober worden de coöperatieavonden gehouden, waar verenigingen en stichtingen projecten presenteren en leden van de Rabobank stemmen op hun favoriete project. De ... meer »
Tientallen kittens zoeken baas!
Tientallen kittens zoeken baas! OOST GELRE - Momenteel zitten bij de gastgezinnen van de kittenopvang regio Doetinchem – Winterswijk, onderdeel van Dierenbescherming OverGelder, vele kittens te wachten op een n ... meer »

Meer nieuws uit regio Groenlo

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win