Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Google Glass in thuiszorg
Google Glass in thuiszorg OOST GELRE - Begin dit jaar is het gebruik van Google Glass getest in de thuiszorg. Tijdens het bijzondere experiment consulteerde de thuiszorgverpleegkundige van Careaz bij de ... meer »
Excityng Clubnight met Dirtcaps
Excityng Clubnight met Dirtcaps GROENLO - Na afwezigheid van enkele maanden start City Lido op zaterdag 20 september weer met de Excityng Clubnights, speciaal voor de stappers van 16 jaar en ouder. Met de beste ... meer »
Mooi Schoon-actie groot succes
Mooi Schoon-actie groot succes GROENLO - Veertien leden van Buurtvereniging De Walnoot en de Groenlose Hengelsportvereniging gingen donderdag enthousiast aan de slag om de gracht, het park en de omliggende ... meer »
‘Pioniersfase ONZ is voorbij’
‘Pioniersfase ONZ is ... OOST GELRE - ,,De pioniersfase van ONZ Achterhoek is voorbij. In de afgelopen vijf jaar hebben we met veel inzet een positie voor de Zelfstandig Professionals in de Achterhoek ... meer »
Corso: Homo Sapiens handleiding
Corso: Homo Sapiens handleiding LICHTENVOORDE - Mensen met een beperking worden soms onnodig onhandig en omslachtig benaderd en behandeld door ‘normale’ mensen. Corso Zonder Beperkingen heeft in samenwerking met ... meer »

Meer nieuws uit regio Groenlo

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win