Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
‘Blombardement’ in Lichtenvoorde
‘Blombardement’ in Lichtenvoorde HUMMELO/LICHTENVOORDE - Een bemande drone laat het vrijdag 28 augustus wilde bloemenzaden regenen op een stuk braakliggend terrein in Lichtenvoorde. Dat is verkozen tot het ... meer »
Kidsyoga van start in Zieuwent
Kidsyoga van start in Zieuwent ZIEUWENT - De zomervakantie zit erop. Dat betekent dat ook bij Kidsyoga Marlies in Zieuwent de lessen kidsyoga weer gaan beginnen. En voor sommige kinderen is dat een regelrechte ... meer »
Pfeifer Challenge voor KiKa
Pfeifer Challenge voor KiKa GROENLO - Twaalf wielrenners gaan vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus een monsterklus klaren. Op vrijdagochtend vertrekken ze vanuit Maastricht richting Parijs om vervolgens ... meer »
Behalve wielerronde nu ook skeelerwedstrijd
Behalve wielerronde nu ook ... NEEDE - Het is weliswaar de tweede editie onder de naam ‘Multimate Bouwmarkten Ronde van Neede’, maar deze wielerronde kan bogen op een rijke historie en is in de loop der jaren ui ... meer »
Getuigenoproep diefstal portemonnee
Getuigenoproep diefstal portemonnee Lichtenvoorde - De politie is op zoek naar getuigen van een diefstal in een supermarkt aan de Leest. Twee (nog) onbekende personen hebben zaterdagmiddag 8 augustus rond 15.00 uur ... meer »

Meer nieuws uit regio Groenlo

» meer nieuws

Woningen in uw regio