if(document.getElementById('loginUsername')) { document.getElementById('loginUsername').focus(); }" //echo 'pagetype_id= '.$this->getField('pagetype_id'); //echo '
'; //echo 'pagetitle= '.$this->getField('title'); ?>

Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
PvdD in actie tegen mestvergister
PvdD in actie tegen mestvergister GROENLO - Tweede Kamerlid Esther Ouwehand gaat samen met Luuk van der Veer, lijsttrekker bij de Provinciale Statenverkiezingen voor de Partij voor de Dieren en met bewoners ... meer »
Kader Abdolah naar Groenlo
Kader Abdolah naar Groenlo GROENLO - Op uitnodiging van de Bibliotheek Oost-Achterhoek en Scholengemeenschap Marianum, is op dinsdag 10 maart de schrijver Kader Abdolah te gast in de Bibliotheek Groenlo. meer »
Win kaarten voor Slag om Grolle
Win kaarten voor Slag om Grolle GROENLO - Groenlo Vestingstad Promotion/Groepsuitjesgroenlo haakt in op de naderende Slag om Groll, die gehouden wordt van 23 tot en met 25 oktober in Groenlo. meer »
Infoavond agrarisch natuurbeheer
Infoavond agrarisch natuurbeheer OOST GELRE - Met ingang van 1 januari 2016 is er een nieuwe manier waarop het agrarisch natuur- en landschapsbeheer (ANLB) in Nederland geregeld wordt. Met ANLB geven boeren en ... meer »
Senioren geven theatervoorstelling
Senioren geven theatervoorstelling GROENLO - Op donderdagavond 26 februari wordt het kunst – en cultuurproject voor senioren in Groenlo, ‘Verhalen van Vroeger’, afgesloten met de prachtige theatervoorstelling ‘Hote ... meer »

Meer nieuws uit regio Groenlo

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win