Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Workshop ‘Ik kan niet tekenen’
Workshop ‘Ik kan niet tekenen’ OOST GELRE - ‘Ik kan niet telkenen’. Dit is een veelgehoorde uitspraak van mensen met een lange levenservaring. Ook ‘vroeger mochten we dat niet’ wordt vaak gezegd. Nu mag het wel ... meer »
Mantelzorgers in ‘t zonnetje
Mantelzorgers in ‘t zonnetje WINTERSWIJK - Kruiswerk Achterhoek zet zich in voor mantelzorgers in de regio die dag in dag uit belangeloos klaarstaan voor een vriend of familielid. Op de Nationale Dag van de ... meer »
Binnenvensters vootr Patronaatshof
Binnenvensters vootr Patronaatshof LICHTENVOORDE - De donkere gangen van Careaz Patronaatshof lichter maken, dat stond al enige tijd op het verlanglijstje van teamleider Jeanet Damkot. De Vrienden van Careaz ... meer »
Veel animo spaarweekactiviteiten
Veel animo spaarweekactiviteiten LICHTENVOORDE - Zo’n 4.000 kinderen en jongeren hebben tijdens de Spaarweek in de herfstvakantie op uitnodiging van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek genoten van de Grote P ... meer »
Keifestival: rots in de branding
Keifestival: rots in de branding OOST GELRE - Zaterdag 25 oktober is het weer zover, het Keifestival opent haar deuren. Al 28 edities lang is het Keifestival een succes en ook dit 29e jaar hoopt de organisatie ... meer »

Meer nieuws uit regio Groenlo

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win