Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
‘Van lèzen wo-j wies’
‘Van lèzen wo-j wies’ LICHTENVOORDE - “Het was weer geweldig… Drie dagen voorlezen aan alderjekes coole blagen! Met een team van twintig bibliotheekmedewerkers uit de hele Achterhoek ontvingen we ruim 1 ... meer »
Ambachtendag Erve Kots
Ambachtendag Erve Kots LIEVELDE - In openluchtmuseum Erve Kots wordt op donderdag 6 augustus van 11.00 tot 17.00 uur een Ambachtendag gehouden. In het museumaan de Eimersweg 4 in Lievelde is die dag de ... meer »
Inloopbijeenkomst voor mantelzorgers
Inloopbijeenkomst voor mantelzorgers LICHTENVOORDE - VIT-hulp bij mantelzorg houdt donderdag 6 augustus een inloopbijeenkomst voor mantelzorgers uit de gemeente Oost Gelre. Bezoekers kunnen dan contact leggen met ... meer »
Anders lezen bij Het LeesLab
Anders lezen bij Het LeesLab OOST GELRE - Voor ieder kind, of het nou veel of weinig van lezen houdt, organiseert ‘Alice Begeleidt’ in de zomervakantie tien keer Het LeesLab. Het LeesLab werkt samen met Bib ... meer »
Beachvolley Marvo ’76 met 101 teams
Beachvolley Marvo ’76 met 101 teams MARIËNVELDE - Maar liefst 101 teams deden in het weekend van 17,18 en 19 juli mee aan het beachvolleybaltoernooi op het Kerkplein in Mariënvelde. De organiserende v ... meer »

Meer nieuws uit regio Groenlo

» meer nieuws

Woningen in uw regio