Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Keifestival: rots in de branding
Keifestival: rots in de branding OOST GELRE - Zaterdag 25 oktober is het weer zover, het Keifestival opent haar deuren. Al 28 edities lang is het Keifestival een succes en ook dit 29e jaar hoopt de organisatie ... meer »
Zorg centraal op thema-avond CDA
Zorg centraal op thema-avond CDA OOST GELRE - Het CDA afdeling Oost Gelre hield donderdag een thema-avond rond de vele veranderingen in de zorg. Aanleiding voor de avond waren de grote zorgen en onzekerheden die ... meer »
Oost Gelre houdt Begrotingsmarkt
Oost Gelre houdt Begrotingsmarkt OOST GELRE - Waar gaat het geld van de gemeente in 2015 naar toe? Hoe gaat de gemeente haar taken uitvoeren én financieren? Wat vraagt de gemeente van de inwoners, niet alleen als ... meer »
Voorlichting waterschapsverkiezingen
Voorlichting waterschapsverkiezingen REGIO - Waterschap Rijn en IJssel houdt op 4 november een voorlichtingsbijeenkomst voor potentiële kandidaten voor politieke partijen en groeperingen voor een nieuw ... meer »
Bruggink wint Jumping Lichtenvoorde
Bruggink wint Jumping Lichtenvoorde LICHTENVOORDE - De goed bezochte 1.40m Grote Prijs van het vierdaagse concours Jumping Lichtenvoorde kreeg zaterdagavond een schitterend slot. De Twentse amazone Marleen Bruggink ... meer »

Meer nieuws uit regio Groenlo

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win