Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Eric van der Donk kandidaat voor verkiezing Geschiedenisleraar van 2014
Eric van der Donk kandidaat voor verkiezing Geschiedenislera... Wat heeft het Mariakaakje met het vak geschiedenis te maken? Het antwoord volgt komend weekeinde als docent Eric van der Donk van openbare regionale ... meer »
Speelgoedbank KLESTEO geopend
Speelgoedbank KLESTEO geopend De deuren van de Speelgoedbank van Stichting Kleding & Speelgoedbank Tiel en Omstreken (KLESTEO) zijn geopend. Naast kleding en aanverwante artikelen kunnen ... meer »
Win kaarten voor de CreaBeurs!
Win kaarten voor de CreaBeurs! Regio - In het weekend van 24 tot en met 26 oktober wordt de Creatieve beurs gehouden in de evenementenhal in Gorinchem. Win kaarten! meer »
Dit weekend: Smartlappenfestival in Tiel!
Dit weekend: Smartlappenfestival in ... Tiel – Dit weekend wordt weer het Smartlappenfestival in Tiel gehouden. Bezoekers van de binnenstad kunnen genieten van een stortvloed aan tranentrekkers en lekker m ... meer »
Majoretten K.T.S.M. treden op tijdens Tiel Pakt Uit
Majoretten K.T.S.M. treden op tijdens ... Het majorettepeloton van muziekvereniging K.T.S.M. presenteert zich de eerste twee zaterdagen in oktober op diverse locaties in Tiel. Zaterdag 4 oktober in het ... meer »

Meer nieuws uit regio Tiel

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win