Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Kerstkleding te zien bij vintagewinkel De Engelsche Ruijter
Kerstkleding te zien bij vintagewinkel De Engelsche Ruijter CULEMBORG - Vrijdagavond 28 november wordt in De Engelsche Ruijter tussen 18.00 en 21.00 uur een Preview gehouden van de kerst- en feestkleding. Merkkleding ... meer »
Dancing Sjostakovitsj in Tiel
Dancing Sjostakovitsj in Tiel TIEL - Het Calconi Strijkkwartet viert op zondag 16 november haar 25 jarig bestaan in Tiel. Zij doen dit samen met de Plantage, centrum voor de kunsten en Stichting ... meer »
12 Extra dagen gratis parkeren in Tiel
12 Extra dagen gratis parkeren in Tiel Tiel - De feestmaand staat weer voor de deur. Nu is het extra aantrekkelijk om uw Sinterklaas- en/of Kerstinkopen in het centrum van Tiel te doen. In de maanden ... meer »
Tielse Binnenhoek weer in beide richtingen open
Tielse Binnenhoek weer in beide ... Tiel - Vanaf zaterdagmiddag 8 november kan het verkeer weer in beide richtingen gebruik maken van de Binnenhoek in Tiel. Doordat aannemer Heijmans dagelijks langer ... meer »
Halloween op De Meent in Beusichem
Halloween op De Meent in Beusichem Beusichem - Het is bijna 31 oktober: de mist geeft een spookachtige sfeer, de bladeren vallen, en de wintertijd begint bijna dus wordt het steeds eerder donker. ... meer »

Meer nieuws uit regio Tiel

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win