Kies uw regio op basis van postcode, plaats of titel

Plaats
Postcode
Titel
Dancing Sjostakovitsj in Tiel
Dancing Sjostakovitsj in Tiel TIEL - Het Calconi Strijkkwartet viert op zondag 16 november haar 25 jarig bestaan in Tiel. Zij doen dit samen met de Plantage, centrum voor de kunsten en ... meer »
12 Extra dagen gratis parkeren in Tiel
12 Extra dagen gratis parkeren in Tiel Tiel - De feestmaand staat weer voor de deur. Nu is het extra aantrekkelijk om uw Sinterklaas- en/of Kerstinkopen in het centrum van Tiel te doen. In de maanden ... meer »
Tielse Binnenhoek weer in beide richtingen open
Tielse Binnenhoek weer in beide ... Tiel - Vanaf zaterdagmiddag 8 november kan het verkeer weer in beide richtingen gebruik maken van de Binnenhoek in Tiel. Doordat aannemer Heijmans dagelijks langer ... meer »
Halloween op De Meent in Beusichem
Halloween op De Meent in Beusichem Beusichem - Het is bijna 31 oktober: de mist geeft een spookachtige sfeer, de bladeren vallen, en de wintertijd begint bijna dus wordt het steeds eerder donker. ... meer »
Eric van der Donk kandidaat voor verkiezing ... Wat heeft het Mariakaakje met het vak geschiedenis te maken? Het antwoord volgt komend weekeinde als docent Eric van der Donk van openbare regionale schoolgemeenschap Lek en Linge uit Culemborg zich tijdens de Nacht van ... meer »

Meer nieuws uit regio Tiel

» meer nieuws

Woningen in uw regio

De Bezoeker

» meer nieuws
De Weekkrant Webwinkel
Klik en Win